Metodă INEDITĂ de a alunga hoţii din cimitir: Intrarea se face pe bază de cartelă

Publicat: Vineri, 09 August 2013 10:12 // Actualizat: Vineri, 09 August 2013 10:54 // Sursa: RTV.net

Enoriaşii bisericii Sfânta Adormire din Săcele, judeţul Braşov, intră la biserică şi în cimitir cu cartele de acces. De când s-a introdus sistemul nu s-au mai furat flori şi nici mânerele de fier de pe morminte, potrivit România TV.

Enoriaşii bisericii Sfânta Adormire din Săcele folosesc cartele pentru a intra la biserică şi în cimitir. Sistemul cu cartele s-a introdus pentru că se furau florile şi mânerele de fier de pe morminte.

Investiţia a costat biserica 5.000 de lei, iar fiecare enoriaş a plătit câte 10 lei pentru o astfel de cartelă de acces. Sistemul de securitate a fost implementat pentru a proteja mormintele de hoţi şi de câini. Înainte de a se lua această măsură, curtea bisericii era plină de câini.

Şi în inetriorul bisericii există un sistem de alarmă instalat, pentru că de-a lungul timpului s-au dat mai multe spargeri în lăcaşul de cult.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 aug 10:30
Răspunde | Votează email 1 email
Parintele Portofenie
Fiilor, nu va lasati ademeniti de falsele moaste, vechi, tari si urat mirositoare ! Va rog sa veniti la biserica pentru ca am sa va poftesc sub patrafirul meu. Aici veti gasi unicele moaste vii, compuse dintr-un organ cilindric, vanjos si lung de 22 de centimetri, cu cap gros, precum si doua bile paroase si mari asemeni unor oua de strut. Sunt fierbinti, primitoare, izvorasc o mireasma dulce de stromeleag si daca le molfaiti alene, veti trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, laptos, fierbinte si reconfortant. Asadar, nu mai asteptati, ci poftiti la coada, la adevaratele moaste facatoare de minuni ale parintelui Portofenie !
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H