N-o să-ţi vină crezi ce OBIECT a rămas înfipt în MAŞINA unei femei FOTO

O tânără care circula cu maşina pe străzile din oraşul Atlanta s-a trezit cu o tabletă blocată în grilajul maşinii. Inedit este faptul că maşina a suferit mai multe daune decât tableta de la Apple, care a fost ulterior reparată deoarece se afla în garanţie. Gadgetul a fost scăpat de un alt şofer pe fereastra autovehicului.

15 apr. 2013, 15:47

Alexa Crisa, o tânără din America, a avut nefericitul ghinion de a se trezi cu un Ipad blocat în grilajul maşinii sale Nissan, potrivit NY Daily News.

Inedit este faptul că tableta funcţiona, cu toate că bara maşinii a fost serios deteriorată. Incidentul a avut loc în timp ce femeie se întorcea acasă, conducând maşina personală, cu o viteză de 60 de km/h. La un moment dat, o tabletă a zburat de pe fereastra unei maşini care circula din sens invers şi a rămas înfiptă în bara de protecţie a Nissanului.

Citeşte şi Apple a lansat a patra generaţie de iPad, cu ecran retină şi memorie mai mare FOTO

Citeşte şi iPad Mini, făcut bucăţi FOTO

Produsul de la Apple a fost mai puţin deteriorat decât autovehiculul, acesta fiind ulterior reparat şi returnat proprietarului. Mai mult, femeia a condus pentru o lungă perioadă de timp cu gadgetul blocat în grilaj, fără să realizeze inedita situaţie în care se afla. Când a ajuns acasă, tatăl ei a descoperit ineditul incident. Alexa a reuşit să îl aprindă şi a descoperit cine este posesorul, bărbatul primindu-şi Ipad-ul. Mai mult, el s-a oferit să plătească pentru daunele pe care le-a provocat maşinii. 

Citeşte şi Apple a vândut 17 milioane de iPad-uri în trimestrul al doilea