INEL GIGANT, vechi de 30 de milioane de ani, descoperit în PIRAMIDA SOARELUI din BOSNIA

Arheologii au descoperit în Piramida Soarelui din Bosnia un inel, de dimensiuni gigantice, cu o vechime de peste 30 de milioane de ani.

RomaniaTV.net
05 iul. 2015, 11:22
INEL GIGANT, vechi de 30 de milioane de ani, descoperit în PIRAMIDA SOARELUI din BOSNIA

O descoperire epocală a fost realizată de arheologii care au explorat marea Piramidă a Soarelui din Bosnia, scrie efemeride.ro. Este vorba despre un inel, de dimensiuni extraordinar de mari. Inelul, din fier masiv, a fost supus unor analize de laborator, în urma cărora s-a stabilit că are o vechime de cel puţin 30 de milioane de ani.

Citeşte şi Cum văd polonezii APOCALIPSA: Luna va fi distrusă de un asteroid gigant, iar potopul va îneca Pământul

Specialiştii susţin că inelul, cât şi celelalte artefacte descoperite în piramidă, provin din era Mării Panonice şi au aparţinut unei civilizaţii misterioase. Această civilizaţie, după cum se poate observa după mărimea artefactelor, a fost una de giganţi. Nu se cunoaşte niciun aspect definitoriu al acestei civilizaţii, nici momentul în care a apărut, nici originea sa şi nici cum a dispărut.

Conform legendelor localnicilor, cu milioane de ani în urmă, pe teritoriul actual al Bosniei, a existat o civilizaţie de giganţi. Aceştia cunoşteau numeroase secrete ale tehnologiei şi dispuneau de aparate de zbor extrem de performante. Din motive necunoscute, giganţii au părăsit Terra şi nu s-au mai întors niciodată.

Probabil că fiecare legendă are sâmburele său de adevăr şi mai mult ca sigur aceşti giganţi au existat pe Terra cu multe milioane de ani înainte pentru ca într-un final să plece fără a lasă în spate prea multe urme. Pe lângă inelul descoperit in Piramida Soarelui, alte inele similare au fost descoperite în zona muntoasă de lângă Dubrovnik.

Citeşte şi Andreea Tonciu, cu un inel suspect pe deget. Se mărită?

Toate aceste inele sunt asemănătoare şi au aceeaşi origine. Deocamdată nu se cunosc alte detalii cu privire la aceste artefacte, dar probabil că viitorul va dezvălui alte aspecte interesante ale acestei civilizaţii misterioase.