Inelul de foc se apropie! Ce semnificatii are eclipsa inelară de Soare

Inelul de foc se apropie si aduce cu el un nou inceput! Indiferent care este drumul care se va deschide in fata ta, el va fi luminat.

09 iun. 2021, 06:17
Inelul de foc se apropie! Ce semnificatii are eclipsa inelară de Soare

Eclipsa inelară de Soare. Inca de la Luna plina sangerie din luna mai, s-a deschis portalul schimbarilor. Vechiul este inlocuit de nou, credintele si starile de constienta sunt inlocuite cu altele. Acest portal urmeaza sa se inchida in 10 iunie, odata cu eclipsa inelara de Soare cauzata de Luna noua in Gemeni.

Inelul de foc se apropie si aduce cu el un nou inceput! Indiferent care este drumul care se va deschide in fata ta, el va fi luminat. Indiferent unde esti acum, Universul se va asigura ca vei merge pe drumul care trebuie.

Ai incredere in tot ce se intampla in aceste momente, chiar daca te poate zdruncina. Tot ce trebuie sa cada va cadea, tot ce trebuie sa ramana in picioare va ramane!

Ce inseamna eclipsa in zodia Gemeni
Aceasta Luna noua insotita de eclipsa de Soare va aparea pe cer ca un inel de foc. Gemenii reprezinta dualitatea, moartea si nemurirea, materialul si spiritualul. La nivel uman facem deseori catalogari de „bine si rau”. La nivel spiritual, asa ceva nu exista, exista doar experiente ce trebuie traite, pentru ca aun un scop anume. Dar cum putem renunta la vechile noastre credinte?

Din fericire, Neptun este si el implicat in aceasta eclipsa inelara de Soare, la fel si Mercur, inca retrograd. Acest lucru aduce mai multa informatie, mai mult proces mental care aduce o alt alumina in situatiile confuze si coplesitoare.

Acesta Luna noua cu eclipsa te incurajeaza sa incepi ceva nou, sa plantezi samanta pe teren fertile, dar, totodata, iti spune sa mergi incet inainte, cu incredere in intuitia ta. Sa asculti, sa simti, sa mergi pe un taram nou, fara teama. Nu-ti fie frica sa te opresti, sa analizezi, sa astepti momentul pe care il vei simti cel mai potrivit pentru o noua mutare. Intuitia te va ghida. Satur, in miscare retrograda si el, va intra in joc pentru a-ti reaminti inca o data de trecut. Dar acum nu este momentul sa te intorci in trecut, ci sa constientizezi ce lectii au fost. Sa te folosesti de intelepciunea trecutului pentru a merge inainte spre viitor.

Aceasta eclipsa te va duce inapoi in timp, in perioada mai-noiembrie 2020, dar si mai departe pana in decembrie 2011. Ce ti se pare evident pentru tine in toata aceasta perioada? Aceasta eclipsa te conecteaza cu aceste date din trecut, iti da indicii, astfel incat sa energizezi si sa activezi acele invataminte. Vei avea prilejul sa iti dai seama de evolutie, de calatoria pana aici pe acest drum.

Nodul Lunar Nord si destinul colectiv
Aceasta eclipsa de Soare are loc in zodia Gemeni, aceeasi zodie in care se afla si Nodul Lunar Nord. Acest lucru semnifica deschiderea unui nou capitol al destinului colectiv.

La nivel global, alegerile colective dicteaza viitorul colectiv. In plus, aceasta este ultima eclipsa pe care o vom mai avea in zodia Gemeni, pana in anul 2029. Ce plantezi acum se va vedea atunci. Ce vrei sa prinda radacini? Ce tip de societate iti doresti? Alegerile tale, cuvintele tale, gandurile tale au putere in schimbarea frecventei planetei. Nu poti controla ce fac/spun/gandesc altii, insa poti categoric sa-ti schimbi tu viziunea. Aceste actiuni vor influenta viitorul colectiv.

Topul cascadelor din România care te va face să uiţi de Bigăr. Trebuie să ajungi aici măcar o dată în viaţă
Concentreaza-te NUMAI pe ceea ce-ti doresti pentru a nu da mai multa energie catre ceea ce nu doresti. Lasa-te ghidat de iubire, nu de frica! Vei ajunge acolo unde trebuie!

Ce are diferit eclipsa inelara de Soare
Pentru a intelege mai bine eclipsa inelara de Soare, trebuie sa privim „anatomia” Lunii noi si cum ajunge ea sa „eclipseze” Soarele. In mod normal, Soarele si Luna au aceeasi marime (desigur asa cum le vedem de pe Pamant). Eclipsa de Soare se produce intotdeauna cand este Luna Noua, iar Soarele si Luna sunt in exact aceeasi zona pe cer. Cand e Luna noua, suprafata ei este invizibila, caci este atat de aproape de Soare incat acesta o „stinge”. Luna noua are energie solara Yang. De aceea, Luna noua este asociata cu inceputurile, in timp ce Luna plina este asociata cu punctul culminant (energia Yin face lucrurile sa se simta ca fiind „predestinate”).

Eclipsa inelara de Soare in Gemeni! Ce aduce „cercul de foc” din 10 iunie 2021 pentru zodii
Eclipsa inelară de Soare este o Luna noua speciala. Soarele si Luna sunt in conjunctie, sunt in aceeasi zona din cer si, totusi, nu Soarele „umbreste” Luna, ci invers. De ce? Pentru ca Soarele, Luna si Pamantul sunt aliniate in asa fel incat Luna acopera discul solar. Ceea ce ar trebui sa fie zi se transforma in noapte. Ceea ce se presupune a fi victoria Luminii devine victoria destinului. Luna intuneca Soarele si de aceea se spune ca eclipsele sunt simbolul destinului.

Eclipsa de Soare este un nou inceput predestinat. Ceva se intampla si trebuie sa ne obisnuim cu situatia respectiva, pentru ca nu avem de ales.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.