Inexplicabilul fascicul de lumina apărut deasupra Piramidei Soarelui

Fizicianul de orgine croata Slobodan Mizdrak, a condus o echipa de fizicieni, ingineri, electricieni, antropologi si alti experti din diferite domenii stiintifice in luna aprilie a anului 2012 in efectuarea anumitor experimente in partea de sus a Piramidei bosniace a Soarelui.

15 iul. 2014, 12:14
Inexplicabilul fascicul de lumina apărut deasupra Piramidei Soarelui

Echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care venea prin partea de sus a piramidei, scrie efemeride.ro. Raza fasciculului era de 4.5 metri si avea o frecventa de 28 kHz. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii si ale tehnologiei. Aceasta este prima dovada de tehnologie non-herziana de pe Planeta. Din cate se pare, constructorii acestei piramide au creat o masina de miscare perpetua cu mult timp in urma, iar aceasta „masina de energie” functioneaza in continuare.

Citeşte şi Cum arată „Piramida Apocalipsei”. Construcţia bizară din deşert ascundea SECRETE majore

Nivelul de ionizare al energiei din interior este de 43 trei de ori mai mare decat nivelul mediu al celei exterioare, ceea ce trasforma aceste camere subterane in adevate „camere de vindecare”.

Cu ajutorul altor cercetari electromagnetice desfasurate in anul 2011 a fost confirmat ca nivelurile de radiatie negativa care circula prin tunelurile piramidei sunt egale cu zero. De asemenea, in tuneluri nu a fost descoperit un nivel de radiatii tehnice, de la liniile de alimentare sau de la alte tehnologii si nici un nivel de radioactivitate cosmica. Sculpturile ceramice sunt pozitionate  de-a lungul cursurilor de apa subterane si prin intermediu acestora energia negativa este transformata in energie pozitiva.

Citeşte şi Misterioasa piramidă din SUA: Structura gigantică folosită de armata americană FOTO

Martorii care au capturat aceasta fotografie nu au observat nimic neobisnuit pana in momentul in care au vazut fotografiile. Aceasta fotografie a fost facuta in anul 2000 si ne arata Piramida Lunii din Teothuacan, Mexic.


loading...