INFIDELITATEA, motivul pentru care Cristian Boureanu DIVORŢEAZĂ de Valentina Pelinel. Vezi cu cine l-a înşelat

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu s-au căsătorit în vara lui 2007, iar acum, după şapte ani de mariaj, destinele lor se despart. Din iubirea lor şi din romantismul care le-a caracterizat relaţia nu a mai rămas nimic, iar principalul motiv este, spun gurile rele, faptul că frumoasa Valentina ar avea o relaţie extraconjugală cu un milionar în Statele Unite.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 08:33
INFIDELITATEA, motivul pentru care Cristian Boureanu DIVORŢEAZĂ de Valentina Pelinel. Vezi cu cine l-a înşelat

De patru luni, Valentina Pelinel se tratează la New York după un accident suferit la schi şi se pare că nu a stat degeaba în SUA, ci şi-ar fi găsit un milionar care să o consoleze după ce mariajul său a fost zdruncinat de probleme în ultima perioadă, scrie libertatea.ro.

Acesta ar fi, de altfel, şi motivul pentru care Cristian Boureanu a depus, luni, actele de divorţ, la câteva luni de la primele zvonuri privind destrămarea căsniciei sale cu frumosul model.

Prima lovitură pentru relaţia dintre Pelinel şi Boureanu a venit în toamna lui 2013, când cei doi au fost deposedaţi de mai multe terenuri pe care plănuiau să construiască mai multe ansambluri rezidenţiale. Astfel, cei doi au pierdut o bună parte din averea estimată la 10 milioane de euro.

La câteva luni distanţă de acel moment, s-a zvonit că Valentina Pelinel, în vârstă de 33 de ani, ar fi avut o relaţie secretă cu Cristi Borcea, chiar în timpul căsniciei acestuia cu Alina Vidican. Acest lucru a dat din nou naştere unori ipoteze privind separarea frumoasei blonde de Cristian Boureanu, însă nici atunci actele de divorţ nu au fost depuse.

Totuşi, luni, Cristian Boureanu a depus actele de divorţ, anunţând pe Facebook că a ajuns, împreună cu (încă) soţia sa, la concluzia că este mai bine ca drumurile lor să se despartă. „Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente”, a scris Boureanu pe reţeaua de socializare.