Infiltraţii la metrou în staţia Eroilor VIDEO

Sunt din nou probleme în staţia de metrou Eroilor. După ninsorile şi ploile din ultimele ore, s-au produs din nou infiltraţii în staţia de metrou Eroilor 1.

12 ian. 2021, 16:51
Infiltraţii la metrou în staţia Eroilor VIDEO

S-a inundat din nou staţia de metrou de la Eroilor. Metrorex a anunţat că au apărut infiltrații la peronul 2.

„Menționăm că, rețeua de metrou construită, în special în albia râului Dâmbovița, este peste 80% imersată. În acest sens, sunt stabilite procedurile de intervenție, care presupun atât izolarea zonei, cât și captarea și evacuarea apelor provenite din infiltrație.

Având în vedere faptul că, în zonă se finalizează lucrările de amenjare și extindere a peronului de la linia 2, precum și corespondențe cu Magistrala 5, intervenția se va face și cu personalul constructorului Magistralei 5, Asocierea Asocierea ASTALDI – FCC CONSTRUCCION – UTI–ACTIV GROUP”, a anunţat conducerea Metrorex.

Compania mai precizează că în urma infiltraţiilor, circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată, iar siguranța călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Citeşte şi: Metrorex a semnat contractul pentru achiziţia a 13 trenuri de metrou. Lucian Bode: „Finanţarea se face din fonduri europene nerambursabile”


loading...