ÎNFIORĂTOR. Ce au păţit DOUĂ FEMEI la scurt timp după ce o ŞEDINŢĂ de SPIRITISM le-a prezis MOARTEA

Două femei Marea Britanie au avut parte de un incident şocant după ce au folosit o planşetă vorbitoare pentru a vorbi cu câinele lor mort. Astfel, ele se află în prezent în spital, după ce au fost rănite grav în timpul unui incendiu.

03 feb. 2015, 07:33
ÎNFIORĂTOR. Ce au păţit DOUĂ FEMEI la scurt timp după ce o ŞEDINŢĂ de SPIRITISM le-a prezis MOARTEA

Margaret Carroll şi Katrina Livingstone, două femei, de 60 şi 37 de ani, din Consett, County Durham, au fost la un pas de moarte la doar câteva ore după ce o planşetă vorbitoare, folosită în şedinţele de spiritism, le-a prezis moartea, potrivit Mirror.

Citeşte şi Totul despre SPIRITISM. Cum să comunici cu spiritele celor morţi. Metodele folosite

Astfel, ele au folosit o placă Ouija să contacteze câinele lor mort, animale pe care l-au dezmembrat şi omorât după ce a fost posedat în trecut în timpul unei şedinţe de spiritism. Incidentul a avut loc în cursul serii de sâmbătă. Astfel, placa vorbitoare le-a spus că ele urmează să moară, iar la scurt timp a avut loc un incendiu de proporţii în casa în care a avut loc şedinţa. 

Citeşte şi Să nu te joci cu lucruri sfinte! Au ajuns POSEDAŢI la spital după ce au făcut SPIRITSM VIDEO

Poliţia încearcă în prezent să determine modul în care a pornit incendiul. De asemenea, femeile urmează să fie arestate după ce ies din spital pentru modul în care au tratat câinele şi l-au ucis cu sânge rece.