Să nu te joci cu lucruri sfinte! Au ajuns POSEDAŢI la spital după ce au făcut SPIRITSM VIDEO

Publicat: Luni, 23 Iunie 2014 23:35 // Actualizat: Luni, 23 Iunie 2014 23:35 // Sursa: romaniatv.net

Trei tineri americani s-au aventurat într-o şedinţă de spiritism care putea să îi coste foarte scump. Tinerii au ajuns la spital ... "posedaţi" de spirite malefice.

 

Alexandra Huerta, în vârstă de 22 de ani, fratele ei, Sergio, de 23 de ani şi vărul lor, Fernando Cuevas, de 18 ani, s-au reunit într-o casă din satul San Juan Tlacotenco, din sud-vestul Mexicului, ca să joace împreună Quija, un fel de spiritism în variantă latino-americană. 

În scurt timp, cei trei au început să experimenteze o stare foarte apropiată de transă, având şi halucinaţii. Alexandra a început la un moment dat să mârâie ca un câine. Nici fratele şi vărul ei nu se simţeau mai bine, având stări de leşin şi, de asemenea, halucinaţii.

Toţi trei au început să se comporte ca şi cum ar fi fost posedaţi de spirite malefice, în timp ce continuau să joace Quija. Aflaţi în transă, cei trei nu mai auzeau şi nu mai vedeau nimic în jurul lor. Uneori erau cuprinşi de spasme musculare şi se zvârcoleau, nu puteau să înghită nici apă.

În această stare i-au descoperit rudele care au chemat de urgenţă medicii. Cei trei au fost duşi la spital unde au fost imobilizaţi în dispozitive speciale pentru a nu-şi provoca vreun rău fizic. Li s-au administrat analgezice, medicamente antistres şi picături pentru ochi.

Operaţiunea de salvare a celor trei tineri a fost destul de complicată, pentru că ei  opuneau o rezistenţă feroce, făceau mişcări involuntare, haotice.

Părinţii Alexandrei au mai spus că tinerii au ajuns la spital după ce mama fetei rugase un preot catolic să îi exorcizeze, iar acesta ar fi refuzat să facă acest lucru, pentru tinerii nu obişnuiau să meargă la biserică.

Quija este o placă de lemn pe care sunt inscripţionate literele alfabetului latin şi cifrele de la 0 la 9, precum şi cuvintele "Da", "Nu", "Bună-ziua" şi "La revedere" şi mai multe simboluri grafice şi desene. O bucată de lemn în formă de inimă este indicatorul mobil care compune cuvinte din mesajele spiritelor, trecând peste litere, după când participanţii pun degetul pe el.

Religiile principale şi unii dintre ocultişti au asociat folosirea plăcii Quija cu conceptul de posesie demonică şi i-au avertizat pe credincioşi să nu folosească niciodată această metodă de invocare a spiritelor.

 

 
loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 feb 07:49
...urmează să moară, iar la scurt timp a avut loc un incendiu de proporţii în casa în care a avut loc şedinţa.  Citeşte şi Să nu te joci cu lucruri sfinte! Au ajuns POSEDAŢI la spital după ce au făcut SPIRITSM VIDEO Poliţia încearcă...
23 iun 23:50
...scump. Tinerii au ajuns la spital … “posedaţi” de spirite malefice.   Citește mai departe… …read more...
23 iun 23:44
... Trei tineri americani s-au aventurat într-o şedinţă de spiritism care putea să îi coste foarte scump....
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H