ÎNFIORĂTOR. Fetiţă de cinci ani, AGRESATĂ SEXUAL la o grădiniţă privată din Braşov

O fetiţă de cinci ani a fost agresată sexual la o grădiniţă privată din Braşov. Educatorul acuzat a fost reţinut miercuri de anchetatori.

29 oct. 2014, 12:27
ÎNFIORĂTOR. Fetiţă de cinci ani, AGRESATĂ SEXUAL la o grădiniţă privată din Braşov

Un educator de la o grădiniţă privată din Braşov a fost reţinut, după ce ar fi mângâiat o fetiţă de 5 ani care dormea. Mama fetiţei a fost cea care a anunţat Poliţia, iar oamenii legii au făcut o percheziţie la locuinţa respectivului educator. Incidentul ar fi avut loc, potrivit mamei fetiţei, în data de 24 iunie.

„Poliţia municipiului Braşov a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 5 ani, în timp ce se afla în timpul programului de somn, la o grădiniţă privată din municipiul Braşov, ar fi fost mângâiată pe picior și în zona organelor genitale de un educator. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de polițiști a fost identificat educatorul menționat, un brașovean de 33 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Miercuri, la domiciliul educatorului, s-au efectuat percheziţii, de unde au fost ridicate un laptop şi un telefon mobil.

Potrivit voceatransilvaniei.ro, a fost reținut miercuri sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor, urmând a se formula propunere pentru luarea de către magistrați a unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Fetiţă de cinci ani, pozată goală de fotograful unei grădiniţe din Bucureşti. Părinţii au depus plângere