ÎNFIORĂTOR. Trei fetiţe sub 10 ani au fost ucise într-o casă din Statele Unite

Trei fetițe sub 10 ani au fost ucise într-o casă din Statele Unite. Trupurile lor au fost găsite vineri dimineață într-o casă din Clinton, Maryland. Anchetatorii nu au stabilit încă felul în care au murit acestea, dar spun că au suferit mai multe traumatisme, scrie Daily Mail.

19 aug. 2017, 09:59
ÎNFIORĂTOR. Trei fetiţe sub 10 ani au fost ucise într-o casă din Statele Unite

Modul în care au murit cele trei fete nu este clar, dar poliția a spus că au existat răni pe corp. „Suntem în mijlocul unei investigații majore referitor la ce s-a întâmplat cu acești copii și cine i-a ucis„, a spus purtătoarea de cuvânt a poliției, Jennifer Donelan. „Nu am stabilit cine este responsabil pentru ce s-a întâmplat„, a mai spus reprezentanta anchetatorilor.

Echipajele de intervenție care au ajuns la casă și au descoperit corpurile le-au declarat decedate și au transmis că acestea au suferit mai multe traumatisme.

Într-o conferință de presă, Donelan a descris scena din interiorul casei drept „groaznică”. „Aceasta este una dintre cele mai dificile scene pe care le-au văzut vreodată ofițerii noștri„, a spus aceasta, adăugând că zona în care se afla casa în care au fost găsiți copiii este una liniștită.

Numele, vârsta și relația dintre copii nu au fost făcute publice. Rudele victimelor sunt contactate.

O investigație amplă este în curs de desfășurare. Departamentul de poliție a declarat că este hotărât să găsească autorul și să stabilească motivul crimelor.

Citeşte şi Şi-a ucis soţia după ce a anunţat totul pe Facebook VIDEO CUTREMURĂTOR