Infirmiera cu arsuri grave şi-a sunat fiica: „Mamă, mor!” VIDEO

Infiermiera care a fost rănită în incendiul de la spitalul de boli infecțioase din Ploiești și-a sunat fiica.

11 nov. 2021, 07:16

Infiermiera care a fost rănită în incendiul de la spitalul de boli infecțioase din Ploiești și-a sunat fiica și i-a spus: mama, mor!

Fiica infirmierei care a suferit arsuri în incendiul de la secţia de Boli infecţioase a Spitalului Judeţean a afirmat că aceasta lucra de 20 de ani în unitatea medicală. Tânăra a precizat că, din informaţiile pe care le-a primit, mama sa are arsuri de gradele unu şi doi. „Era conştienţă, este transferată la Bucureşti”, a spus fiica acesteia, ajunsă de urgenţă la locul incendiului.


Raed Arafat: „Incendiul a fost lichidat în trei minute, celelalte pavilioane nu sunt evacuate”

Există informaţii conform cărora halatul femeii a luat foc în momentul izbucnirii incendiului.

Mădălin Ipatie, Director Serviciul de Ambulanță Prahova a explicat că o infirmieră în vârstă de 51 de ani a suferit arsuri, la spitalul din Ploiești, după ce i-a luat foc halatul. Aceasta va fi transferată la Spitalul ”Floreasca” din Capitală.

Incendiu la Spitalul din Ploieşti. Managerul Bogdan Nica: Secția era nouă, instalația electrică era nouă. Probabil a fost o scânteie de oxigen
”Doi pacienți au decedat, iar o altă victimă a suferit arsuri pe o mare parte din suprafața corpului și este transportată către Spitalul ”Floreasca” din Capitală”, a spus Mădălin Ipatie, Director Serviciul de Ambulanță Prahova.

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă, la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID. Primele date arată că doi bolnavi au murit. Autorităţile au activat Planul Roşu Judeţean. Alţi 20 de bolnavi au fost evacuaţi, fiind transferaţi în clădirea principală a spitalului judeţean. Incendiul afost lichidat.