INFORMARE METEO. Se va forma POLEI în aproape toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare meteorologică de depuneri de polei şi precipitaţii mixte, valabilă miercuri, în intervalul 04.00-22.00.

05 ian. 2016, 10:04
INFORMARE METEO. Se va forma POLEI în aproape toată ţara

Temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

Citeşte şi COD GALBEN de PLOI ÎNSEMNATE pentru mai multe judeţe din ţară. Vezi HARTA

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

Începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

CITEŞTE ŞI: Fenomen PERICULOS după ninsorile abundente. Avertisment de la meteorologi


loading...