INFORMARE METEOROLOGICĂ de PLOI ABUNDENTE

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, o nouă informare meteorologică de ploi abundente.

28 mart. 2015, 07:34
INFORMARE METEOROLOGICĂ de PLOI ABUNDENTE

În intervalul 28 martie, ora 10.00 – 29 martie, ora 10.00, vor fi ploi însemnate cantitativ, ce vor cumula local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp în Dobrogea, în estul şi nordul Munteniei şi în sudul Moldovei. În zona Carpaţilor de Curbură şi în estul Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Va ploua local şi temporar şi în celelalte regiuni, dar în general slab.

Hidrologii au emis şi o avertizare cod galben de inundaţii pentru bazinele Olt, Argeş, Ialomiţa, Buzău, Râmnicu Sărat şi Putna.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În sud, în centru şi în est se mai pot acumula, pana duminica dimineata, local 15…20 l/mp şi izolat chiar 30…40 l/mp. Maximele prognozate de catre meteorologi, de la 8 grade in estul Transilvaniei pana la 14 grade, cel mai probabil in nordul Transilvaniei si in Maramures, vor caracteriza o vreme rece pentru această dată. Vântul sufla mai tare si accentueaza senzatia de rece la munte si trecator cător în Banat, in Crişana şi în sud-est.

În Bucureşti, cerul e mai mult noros şi temporar mai ploua. Vremea e o idee mai rece decat in mod nrmal, cu maxime in jur de 11 grade Celsius.

VEZI şi PROGNOZA METEO pe trei zile


loading...
Partenerii noștri