INFORMAŢIE BOMBĂ. Cristian Cioacă i-ar fi ars cadavrul Elodiei în cuptorul de pâine

La zece ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu se conturează o nouă ipoteză în ceea ce priveşte modul în care Cristian Cioacă ar fi scăpat de cadavru. Din surse ce doresc să-şi păstreze anonimatul s-a aflat că imediat după evenimentele din 29 august 2007 coşul cuptorului de pâine al părinţilor lui Cioacă din Albota, judeţul Argeş, a fumegat vreme de trei zile şi trei nopţi.

30 aug. 2017, 13:42
INFORMAŢIE BOMBĂ. Cristian Cioacă i-ar fi ars cadavrul Elodiei în cuptorul de pâine

Se împlinesc 10 ani de la dispariţia Elodiei Ghinescu, informează România TV. Cristian Cioacă este după gratii, însă nu şi-a recunoscut fapta, astfel că enigma Elodiei a rămas intactă. Aceasta e întrebarea: unde este Elodia? Din rechizitoriul procurorilor nu aflăm decât că inculpatul Cristian Cioacă ar fi transportat fragmente de trup undeva într-un loc necunoscut.

Citeşte şi Complicii lui Cioacă: Cine l-ar fi ajutat să scape de cadavrul Elodiei VIDEO

De aici încep căutările. S-a scotocit după Elodia prin pădurile de lângă Braşov, pe la Barajul Vidraru, prin Marea Neagră, pe la abatoare, nimic, nici urmă de Elodia.

Acum la 10 ani au apărut zvonuri conform cărora imediat după dispariţia avocatei la casa părinţilor lui Cioacă de la Piteşti ar fi ars trei zile şi trei nopţi focul în cuptorul de pâine.

Citeşte şi Cristian Cioacă, bun de PLATĂ. Fostul poliţist s-a umplut de datorii chiar şi de DUPĂ GRATII

De menţionat este faptul că aceste cuptoare tradiţionale sunt foarte încăpătoare. Deci ipoteza incinerării Elodiei într-un asemenea loc nu este de neglijat.

Elodia a dispărut pe 29 august iat Cioacă a raportat dispariţia abia pe 5 septembrie. Ce a făcut Cioacă în aceste zile? Sperăm să aflăm vreodată.