Informaţie bombă în cazul crimelor de la Caracal: Cadastristul de la adresa dată de Alexandra la 112 a dat poliţiei adresa criminalului

Cadastristul de pe cartea de vizită găsită de Alexandra în casa lui Gheorghe Dincă le-a spus poliţiştilor chiar el adresa exactă a criminalului, potrivit unor surse judiciare citate de România TV. 

RomaniaTV.net
30 iul. 2019, 12:09
Informaţie bombă în cazul crimelor de la Caracal: Cadastristul de la adresa dată de Alexandra la 112 a dat poliţiei adresa criminalului

Contactat de un reporter România TV, cadastristul nu a dorit să confirme informaţia. „Nu dau nici o declarație, te rog frumos! Lasă poliția să își facă treaba”, a spus cadastristul.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei ucise la Caracal, a publicat raportul oficial cu evoluţia pe ore în cazul Alexandra. Din raport reiese că părinţii Alexandrei au mers încă de miercuri seară la poliţie să raporteze dispariţia fetei, însă li s-a spus să revină a doua zi. 

Conform raportului MAI întocmit în cazul Alexandrei, într-una dintre convorbirile fetei cu un poliţist din Caracal, Alexandra  a comunicat adresa de pe cartea de vizită care aparținea unui inginer de cadastru. Întrucât a existat o neconcordanță între adresa indicată de victima și cea unde se afla aceasta, agenții de poliție din patrula de ordine publică pedestră au revenit la Poliția Municipiului Caracal și au raportat evenimentul șefului Biroului Investigații Criminale, se mai arată în raportul MAI.