Informaţii noi în cazul adolescentei de 16 ani, dispărută în condiţii misterioase de la internatul liceului

Popa Andreea Mădălina are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic "Ion Creangă" din Tulcea. A dispărut în împrejurări încă neelucidate în după-amiaza zilei de miercuri, 12 februarie 2014. Una dintre colegele tinerei a fost audiată de autorităţi.

18 feb. 2014, 10:31
Informaţii noi în cazul adolescentei de 16 ani, dispărută în condiţii misterioase de la internatul liceului

Fata e din comuna Casimcea (Tulcea) şi locuia la internatul liceului. În ziua dispariţei, la prânz, ea a ieşit în oraş cu trei colege, apoi s-au întors împreună la internat, potrivit România TV.

Citeşte şi DECLARAŢII incredibile în cazul IULIEI IONESCU: Eleva a fost ASCUNSĂ la mănăstire de STAREŢ

În jurul orelor 15:30, Mădălina a primit un nou bilet de voie de la pedagoga internatului, pentru că vroia să meargă să plătească abonamentul de telefonie mobilă al mamei ei. În aceeaşi după-amiază urma să-şi contacteze şi fratele, pentru a se întâlni cu el în oraş.

Poliţia a început o amplă anchetă, în cursul zile de marţi fiind audiaţi mai mulţi colegi de clasă.

Citeşte şi IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Află în ce mănăstire s-a ascuns

Văzând că nu se întoarce în internat la ora stabilită şi ştiind că Mădălina e o fată ascultătoare, pedagoga a sunat-o pe telenul mobil. Era închis.

Citeşt şi ALERTĂ în Bucureşti. O adolescentă de 15 ani a dispărut

Femeia a luat imediat legătura cu mama fetei, iar în jurul orelor 18:00, nereuşind să dea de Mădălina, familia a sesizat dispariţia la Poliţia Municipului Tulcea.

Semnalmentele minorei sunt: înălţime 1,70, păr brunet lung peste umeri, ochi căprui, buze groase. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză albă/crem, blugi albaştri, palton din stofă neagră, rucsac deschis la culoare.