Informaţii ŞOCANTE din ancheta crimei între homosexuali. Victima ar fi fost CĂMĂTAR

Ancheta în cazul crimei din Constanţa scoate la iveală informaţii şocante. Potrivit România TV, bărbatul ucis ar fi fost cămătar. Criminalul a mărturisit că şi-a ieşit din minţi când victima i-a cerut de 10 ori mai mult decât suma pe care i-o împrumutase. După oribila faptă, el nu a încercat nici măcar să-şi ascundă urmele, ba chiar a păstrat hainele în care era îmbrăcat când şi-a omorât prietenul.

04 nov. 2014, 07:11
Informaţii ŞOCANTE din ancheta crimei între homosexuali. Victima ar fi fost CĂMĂTAR

Eduard era steward pe o platformă de foraj marin, unde câştiga destul de bine. Prietenii săi spun că nu se putea plânge de bani. Totuşi, anchetatorii au descoperit în casa prietenului său care i-a căzut victimă un contract de împrumut cu suma de 10.000 de euro. Asasinul a explicat că el a primit doar 1000 de euro, restul sumei era dobânda.

În cursul audierii a recunoscut săvârşirea infracţiunii, invocând că victima îl împrumutase cu o sumă de bani cu o dobânda foarte mare, de tipul cametei, şi că ar fi făcut presiuni foarte mari victima asupra lui în propriul apartament. A înjunghiat victima cu propriul cuţit de bucătărie după care a fugit de la locul faptei„, a declarat procurorul de caz Zafer Sadâc.

Prietenii criminalului nu îşi pot explică gestul lui. „Avea termen de returnare până la sfârşitul anului viitor, adică 12.12.2015 şi Iustin sublinia că nu îi va lua niciun fel de dobândă. Presupun că îl hărţuia, îl ameninţa, de-aia s-au întâlnit ei să vorbească despre bani„, a declarat o prietenă a criminalului.

Imediat după ce l-a ucis pe Iustin, Eduard a mers acasă, şi-a agăţat hainele pline de sânge pe un umeraş şi a plecat la o mătuşă. Acolo a stat până anchetatorii au dat de urma lui.

Iustin avea 39 de ani şi era patronul unui club gay. Cel care l-a ucis riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani după gratii.