Autorul crimei sadice de la Constanţa a fost PRINS

Ucigaşul bărbatului înjunghiat în mod repetat la Constanţa în cursul de joi spre vineri a fost prins, informează România TV. Este vorba de un tânăr de 28 de ani. Poliţiştilor li s-a confirmat bănuiala iniţială, anume că autorul este iubitul victimei însă motivul nu pare să fi fost gelozia, ci banii.

01 nov. 2014, 21:38
Autorul crimei sadice de la Constanţa a fost PRINS

Ceea ce a părut la început o crimă pasională într-un cuplu homosexual a devenit ulterior un scandal din cauza banilor. Ucigaşul trebuia să-i returneze victimei un imprumut de câteva mii de euro, pe deasupra şi o dobândă mare. Cei doi s-au certat violent, până la urmă conflictul a fost tranşat cu cuţitul.

Cei doi făceau parte dintr-un cerc de persoane dubioase, spun vecinii victimei. „Mulţi ciudaţi, se vedea după ei că erau altfel decât restul. Fumau în lift, pe scară, de fiecare dată când dădeau o petrecere ieşeau pe scară, se băteau”, a relatat o femeie.

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 39 de ani a fost găsit, joi noaptea, de vecini. Bărbatul a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în fața ușii, cu gâtul tăiat.

Pe scările pline cu sânge, criminaliștii au descoperit urmele tălpilor goale ale victimei. Așa au dedus că după ce vecinii nu l-au ajutat, acesta a încercat să se ascundă, de criminal, înapoi în apartament.

Abia o oră mai târziu, trupul fără viață a fost găsit de un vecin care a sunat la numărul de urgenţă 112. Criminaliștii au găsit în apartament scene parcă desprinse dintr-un film de groază: sânge peste tot, urmele unei lupte, dar și arma crimei, un cuțit abandonat pe jos.

Vecinii spun că bărbatul era homosexual. Nimeni nu știe cu ce se ocupa, însă conducea o mașină de lux, iar apartamentul într-un bloc nou construit îl achiziționase recent. Cei care îl cunoșteau, spun că deși locuia singur, avea un iubit.