Infractor periculos din Breaza, dat în urmărire. Ştefan Ghibănescu, inculpat într-un dosar de proxenetism

Ștefan Ghibănescu, inculpat într-un dosar de proxenetism, a fost arestat marţi de Tribunalul Prahova, însă, în momentul în care polițiștii au mers la domiciliul său pentru a pune în aplicare mandatul, nu a fost găsit.

RomaniaTV.net
02 feb. 2016, 08:07
Infractor periculos din Breaza, dat în urmărire. Ştefan Ghibănescu, inculpat într-un dosar de proxenetism

Ștefan Ghibănescu, un interlop periculos acuzat de proxenetism, organizare de lupte de câini, șantaj, cămătărie și lipsire de libertate, este căutat de oamenii legii după ce pe numele lui s-a emis mandat de arestare. Potrivit ziarulincomod.ro, se fac verificări în toată localitatea Breaza și în special în zona din apropierea domiciliului, în apropiere de Primăria din localitate. Polițiștii au instalat mai multe filtre pentru a-l găsi pe Ștefan Ghibănescu.

Judecătoria Câmpina a decis, săptămâna trecută, arestarea inculpatului, iar acesta a făcut contestație, care a fost respinsă marţi de Tribunalul Prahova.

Reamintim că Ghibănescu a mai fost protagonist într-un scandal monstru în Breaza, în luna august a anului trecut. Două clanuri de interlopi s-au luat la bătaie, în scandal fiind prins și nepotul unui procuror din Sinaia, care a ajuns înjunghiat la spital, fiind un apropiat al lui Ghibănescu.