Infractor periculos, evadat din arestul central al Poliţiei Capitalei. Doar în filme cu proşti vezi aşa ceva

Caz fără precedent! Un infractor periculos a fost eliberat din greşeală din arestul central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a îmbrăcat hainele unui coleg căruia îi expira ordonanţa de reţinere şi aşa a reuşit să ajungă pe stradă. Bărbatul a fost prins după 18 ore.

25 mai 2016, 06:43
Infractor periculos, evadat din arestul central al Poliţiei Capitalei. Doar în filme cu proşti vezi aşa ceva

Un bărbat a evadat, marţi seara, din arestul central al Poliţiei Capitalei. Potrivit România TV, bărbatul a reuşit să se facă nevăzut cu ajutorul unui coleg de celulă căruia îi expira ordonanţa de reţinere. I-a luat actele, hainele şi pentru că semăna foarte mult cu bărbatul care trebuia să fie eliberat individul a ieşit nestingherit pe poartă.

Imediat după ce a reuşit să scape din arest, bărbatul a mers glonţ acasă la concubina sa pentru a-i cere socoteală acuzând-o că ar avea o relaţie cu un alt bărbat. Femeia a reuşit să fugă din calea lui şi să sune la 112 pentru a cere ajutor. În faţa poliţiştilor, ea a povestit că bărbatul este impulsiv şi violent.

Cei doi au doi copii împreună, unul de 2 ani şi unul de 4 ani.

Bărbatul a fost prins după 18 ore de căutări, în zona Pieţei Chirigiu din Sectorul 5, fiind dus la audieri. Bărbatul se numeşte Alexandru Banciu, are domiciliul în Sectorul 5, în zona Zăbrăuţi, şi era arestat într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de omor, furt şi proxenetism.

În acest caz au fost deschise două anchete, una pentru neglijenţa subofiţerilor şi pentru a se stabili cum a fost posibilă o asemenea greşeală, iar a doua anchetă reprezintă un dosar deschis de procurori împotriva evadatului.

Vezi şi: Al doilea evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Secţiei 19 era un tâlhar periculos