Infractori de campanie: indivizi necunoscuţi cer bani pentru campania lui Poteraş

Mare atenţie cui deschideţi uşa şi, mai ales, cui daţi bani. Mai multe persoane necunoscute bat la uşile oamenilor şi firmelor din Sectorul 6 şi le cer acestora donaţii, pentru campania primarului Cristian Poteraş. Reprezentanţii primăriei spun însă că aceste acţiuni nu au nicio legătură cu campania electorală a actualului primar. Mai mult, cei cărora li se cer bani pentru campanie sunt sfătuiţi să nu cadă în înşelătorie, să reţină semnalmentele celor care sună la uşă şi să anunţe imediat Poliţia.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 13:53
Infractori de campanie: indivizi necunoscuţi cer bani pentru campania lui Poteraş

„În urma mai multor sesizări primite de la cetăţenii Sectorului 6, pentru stoparea unui fenomen deosebit de grav care se petrece acum, cand au mai ramas doar cateva zile pana la inceperea campaniei electorale pentru alegerile locale, dorim sa aducem la cunostinta opiniei publice si organelor abilitate ale statului, faptul ca in ultima saptamana, persoane ramase necunoscute, se prezinta la usile cetatenilor si agentilor economici din Sectorul 6 al Capitalei solicitand diverse sume de bani pentru campania electorala a Primarului Cristian Constantin Poteras.

Dorim sa atentionam toti cetatenii si agentii economici din Sectorul 6 ca in cazul in care vor fi contactati de astfel de persoane sa nu dea curs solicitarilor acestora, sa le retina cat mai exact semnalmentele si sa sesizeze imediat organele de Politie la numarul unic de apel 112. Contam pe sprijnul tuturor in actiunea de identificare cat mai rapida a celor implicati in aceste actiuni care, pe de o parte lezeaza grava imaginea domnului Primar Cristian Constantin Poteras, iar pe de alta parte sunt total ilegale, menite sa insele cetatenii si agentii economici din Sectorul  6.

Solicitam tuturor organelor abilitate ale statului, sa declanseze cat mai rapid cercetarile pentru identificare si tragerea la raspundere a celor vinovati”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.