Ingenios sau patetic? Uite cum şi-a cerut un englez iubita în căsătorie FOTO

Cererile în căsătorie făcute în intimitate par tot mai demodate. Inspirat probabil de scenariile tot mai complexe pe care unii le pun la cale pentru a adresa marea întrebare, un englez a găsit şi el o modalitate inedită de a-şi cere iubita de nevastă.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 09:57

Dacă vrei să-ţi ceri iubita în căsătorie şi, pe deasupra, ai şi reuşit să o superi cu ceva, dar ţi-e teamă de o confruntare faţă în faţă, iată o idee destul de bună de a-i arăta că o vrei înapoi.

Dacă unii scriu pe cer întrebarea „Vrei să te căsătoreşti cu mine” sau pun la cale tot felul de surprize, un englez din Shildon, districtul Durham, s-a dovedit a fi mult mai pragmatic. Pe duba din dotare, el a scris cu litere de-o şchioapă o adevărată scrisoare de dragoste pentru iubita care, se pare, l-a părăsit. Indiferent cu ce a greşit, dacă regretele sale sunt la fel de mari precum literele cu care este scrisă cererea în căsătorie, cu siguranţă că merită o a doua şansă.

Linda, îmi pare rău! Sunt un prost şi un idiot uneori. Te iubesc din toată inima. Te rog vino acasă şi hai să reparăm lucrurile. Ne e dor de tine!! Îmi e dor de noi. Vreau să îmbătrânesc lângă tine. Vrei să te măriţi cu mine?„, este mesajul pe care bărbatul misterios l-a scris cu litere portocalii pe o dubiţă Volkswagen pe care a lăsat-o apoi într-o intersecţie aglomerată din Shildon, aflată, foarte probabil, în drumul iubitei pierdute.