Ingeniosul polițist de la rutieră lovește din nou. Se ascunde după un stâlp de pe A3 și vânează cu pistolul radar șoferii vitezomani

Un polițist rutier a fost surprins în timp ce vâna șoferii vitezomani într-un mod neobișnuit - ascuns după un stâlp și cu pistolul radar în mână.

21 apr. 2023, 23:33
Ingeniosul polițist de la rutieră lovește din nou. Se ascunde după un stâlp de pe A3 și vânează cu pistolul radar șoferii vitezomani
Cum a fost surprins un polițist de la rutieră

Un polițist de la rutieră a fost surprins într-un mod inedit. Nu este prima dată când acesta este fotografiat în această ipostază. Acesta filmează mașinile cu radarul pe autostrada Cluj-Napoca – Târgu Mureș, dar nu oricum.

Polițistul se ascunde după stâlpul unui indicator rutier imens, după balustrada autostrăzii, și țintește cu pistolul radar mașinile care încalcă regimul de circulație rutieră.

Citește și: Un polițist și-a arestat șeful pe care l-a prins beat la volan. Schimb neașteptat de replici între cei doi: „Oprește-ți camera”

Acest lucru se întâmplă de ceva vreme, pe autostrada A3 Transilvania, între Turda și Câmpia Turzii.

Ingeniosul polițist profită de „camuflaj” și așteaptă vitezomanii care vin pe banndă rulantă.

Citește și: Salarii în Poliție. Câți bani câștigă lunar un polițist în România, în 2023

Șoferii care au văzut imaginile pe rețelele de socializare au spus că legea trebuie respectată.

„Ar trebui să se schimbe definiția din dex la boschetar”/ ”Vai de capul meu, nu ne mai facem bine, încă stau pistolarii ascunși să vâneze”/ ”Dacă mergi în limitele, n-ai probleme, cine merg repede, e treaba lor”, au spus o parte dintre internauți, potrivit ziare.com.