Un polițist și-a arestat șeful pe care l-a prins beat la volan. Schimb neașteptat de replici între cei doi: „Oprește-ți camera”

Un polițist din statul american Oklahoma și-a arestat șeful, care era în stare de ebrietate. Bărbatul a fost oprit în trafic fiindcă mergea cu viteză și haotic, iar agentul de la Rutieră a descoperit că a urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice.

20 mart. 2023, 11:16
Un polițist și-a arestat șeful pe care l-a prins beat la volan. Schimb neașteptat de replici între cei doi: „Oprește-ți camera”

Căpitanul s-a urcat beat la volan, după o noapte de poker. A încercat să-și folosească influența în fața colegului care îi era inferior, însă agentul nu a cedat și a venit cu o replică care l-a lăsat fără cuvinte pe acesta.

Clipul video înregistrat de camera de pe uniforma polițistului l-a arătat pe căpitanul din cadrul Departamentului de Poliție din Oklahoma City (OKCPD) în timp ce-i cerea agentului în repetate rânduri să oprească înregistrarea.

Citește și VIDEO | Episod bizar în România: trei polițiști, bătuți cu bastonul de un bărbat de 59 de ani

Totul s-a întâmplat în data de 12 martie, în jurul orei 01.30, când căpitanul James „Matt” French, din echipa de investigare a omuciderilor din cadrul OKCPD, a fost tras pe dreapta sub suspiciunea de conducere în stare de ebrietate de către sergentul Chris Skinner. În calitate de conducător autp, acesta a virat fără să semnalizeze și a depășit viteza.

Pe filmare, capitanul părea să deschidă portiera mașinii înainte ca sergentul să se apropie, însă acesta i-a spus să mearg din nou în mașină.

„Treci înapoi în vehicul”, spune sergentul Skinner, atunci când căpitanul a vrut să coboare. „Sunt…”, a început să spună French. „…Beat?”, a continuat Skinner.

Potrivit agentului, șeful său avea ochii în lacrimi și vorbea greu. În înregistrare, acesta le-a spus polițiștilor aflați la fața locului că el e căpitanul și le-a cerut să oprească camera de corp.

Citește și Poliţist de 33 de ani diagnosticat cu un tip rar de cancer are nevoie de ajutor. Este tatăl a două fetiţe care nu-şi doresc decât să îşi petreacă mai mult timp cu ele decât în spital

„Sunt căpitanul departamentului de poliție”, a spus French. „Ce departament de poliție?”, a răspuns Skinner. „Oklahoma City. Oprește-ți camera”, îi ordonă căpitanul.

Agentul nu a ținut cont de insistențele superiorului său și a refuzat să oprească camera. „Domnule, pot să… puteți să opriți asta?” l-a întrebat din nou French pe ofițer. „Vă solicit. Sunt căpitan la departamentul de poliție”, a mai încercat el din nou. „Nu-mi pasă dacă ești un membru al unei bande sau președintele Statelor Unite”, a răspuns Skinner. „Dacă te-aș trata diferit de cum aș trata un localnic din South Side sau un pedofil, cum ți s-ar părea asta?”, a continuat polișistul.