Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor

Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au ingeri pazitori.
Filip Stan
11 mai 2023, 07:08
Ingeri pazitori. Semne ca sunt cu tine. Cea mai puternica rugaciune catre ingerul pazitor

Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unor ingeri pazitori care au sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine.

Horoscop Pavel Globa mai 2023. Avertisment pentru două zodii, lună cu pierderi grele

Ingerii pazitori ne feresc de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; au sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervin neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

MESAJELE saptamanii de la ARHANGHELI pentru ZODII sunt aici.

Ingerii sunt entitati spirituale pe care ii poti simti daca esti ancorat in prezent. Ingerii pazitorite pot ghida prin mesaje, vise sau “strafulgerari”, flash-uri de inspiratie, meditatie sau simturi. Ingerii iti atrag intotdeauna atentia si iti lasa mesaje, insa acestea pot fi prea “discrete” ca sa le poti identifica. Insa, daca exersezi si te concentrezi pe aceste lucruri, incet-incet vei reusi sa le poti indentifica.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Ingeri pazitori. Iata cele mai comune semne ca ingerii sunt aproape de tine.

 #1. Pene

Daca intalnesti pene in drumul tau este un semn ca ingerii sunt aproape. Indiferent de forma si de culoarea lor, ei iti trimit mesaje de iubire si sprijin. Penele de culoare alba sunt semne de la ingerul pazitor, chiar si atunci cand esti intr-un loc incojurat de pasari albe.

Citeste aici calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pentru zodia ta!

 #2. Nori

Fie ca iau sau nu forma de ingeri, norii sunt mesaje de la ei. Poate ca vezi un nor in forma de inima sau ceva care pentru tine are o semnificatie aparte. Toate acestea sunt semne ca ingerii sunt alaturi de tine.

Horoscop karmic de Camelia Pătrăşcanu. Conjuncția Venus-Saturn aduce vindecări karmice

#3. Mirosuri

Ai simtit vreodata un miros dulce si placut pe care n-ai reusit sa-l identifici? Este foarte probabil un semn de la ingerii tai. Ingerii tai pazitori pot avea miros dulce de ciocolata, in timp de arhanghelii pot mirosi a flori proaspete.

#4. Bebelusi si animale

Bebelusii si animalele pot vedea ingeri. Ai vazut vreodata un copil zambind in timp ce are ochii atintiti spre tavan? Ti-ai surprins vreodata animalul de companie concentrat spre ceva inexistent pentru tine? Probabil ca ei vad ingeri si se simt relaxati si confortabil.

#5. Muzica

Multi oameni care au avut experiente cu ingeri au declarat ca inainte de a-i vedea au auzit o muzica angelica. Ingerii pot comunica cu tine prin melodiile pe care le asculti la radio care, “intamplator” au aceeasi tema sonora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!