Îngheţată de casă cu banane şi fructe de pădure. Reţeta Cristinei Şişcanu de desert pentru cei care ţin dietă

Dacă e vară, îngheţata este la mare căutare. Iar dacă ţii dietă pentru a etala un trup de zeiţă la plajă şi ai totuşi poftă de ceva dulce, trebuie să încerci neapărat această reţetă.

04 iul. 2022, 11:05
Îngheţată de casă cu banane şi fructe de pădure. Reţeta Cristinei Şişcanu de desert pentru cei care ţin dietă

Cristina Şişcanu a publicat pe Instagram o reţetă delicioasă, dar în același timp și răcoroasă de înghețată cu fructe de pădure și banane. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti îngheţată de casă cu banane şi fructe de pădure.

Citeşte şi: Ce diferențe există între gelato și înghețată. Care desert este mai prietenos cu silueta

Rețeta de înghețată cu fructe de pădure și banane a Cristinei Șișcanu

Ai nevoie de banane congelate în prealabil, fructe de pădure congelate, iaurt din lapte de cocos fără zahăr, câteva linguri de lapte de cocos, green suger.

Toate ingredientele pe pus în blender şi se mixează. Când compoziţia este bine omogenizată, se poate servi în gol sau cupe de ingheţată, asezonate cu frunze de mentă proaspătă.

Citeşte şi: Îngheţată de casă cu mascarpone şi fulgi de ciocolată. Reţeta pe care e musai să o încerci vara asta

Dieta fără alimente interzise cu care a slăbit Cristina Şişcanu: „Reţetele sunt foarte gustoase şi uşor de făcut!”

Cristina Şişcanu a dezvăluit la Antena Stars că a descoperit un program de slăbit, care a ajutat-o enorm în ultima perioadă. Vedeta a recunoscut că a avut mari probleme cu dulciurile, fiind extrem de pofticioasă, fapt care a făcut-o să se îngrașe cu 7 kilograme. Faptul că s-a îngrășat atât de tare a alaramat-o pe Cristina care a căutat o soluție și în cele din urmă a găsit-o.

Am grijă ce mănânc, cum mănânc, mai am perioade în care fac și mișcare, dar sunt și perioade în care mă las pradă. Nu mănânc mult, problema la mine e cu dulciurile. Am acumulat vreo 7 kilograme, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat înainte”, a povestit Cristina Şişcanu, în cadrul emisiunii Star News.

Foarte atentă la felul cum arată, Cristina Șișcanu ține dietă și este într-un program de slăbit. Pentru că este foarte convinsă și implicată în ceea ce își dorește cu adevărat, vedeta a reușit să slăbească trei kilograme în doar două săptămâni. Și, cel mai important a găsit mereu înlocuitori care nu îngrașă pentru tentațiile culinare pe care le-a avut.

Sunt într-o dietă, într-un program de slăbit. Nu am niciun aliment interzis, însă sunt niște combinații interesante pe care le fac, rețetele sunt foarte gustoase și ușor de făcut. M-am apucat de treabă de vreo două săptămâni, am slăbit vreo trei kilograme”, a adăugat vedeta.