Ingredientul cu care poți curăța bradul artificial de Crăciun. Trebuie să afli secretul

Mai este foarte puțin până la Crăciun așa că mulți dintre noi au început deja să îmbodobească bradul. Unii au preferat ca acesta să fie natural, iar la polul opus sunt cei care optează pentru unul artificial.

14 dec. 2022, 11:09
Ingredientul cu care poți curăța bradul artificial de Crăciun. Trebuie să afli secretul

Cei care au ales un brad artificial se lovesc de regulă de o problemă, și anume cum să îl păstreze curat. Acesta are nevoie de o curățare specială înainte de a folosit, din nou, mai ales că în atâtea luni în care nu a fost folosit s-a depozitat praful.

Ingredientul cu care poți curăța bradul artificial de Crăciun. Trebuie să afli secretul

În momentul în care păstrăm bradul artificial într-o cutie, acesta se va umple de praf.  Iată trucul ideal pentru a scpăpa de această problemă. Praful de pe el se va îndepărta cu ajutorul unui aspirator. Aparatul se ține la câțiva cm depărtare pentru a nu deteriora crengile. O altă metodă utilă este să scuturi fiecare parte din brad, separat, așa vei lua câte o creangă din brad și vei îndepărta praful după ea. O metodă foarte utilă este sprayul pentru ștergerea ramurilor. Trebuie să începi din partea de sus a bradului și să pulverizeazi pe fiecare ramură. Mai apoi, cu ajutorul unei cârpe se șterge praful. Un sfat de care trebuie să ții cont este ca înainte de a-l orna, să fie uscat.

Citește și : Dan Negru, amenințat după ce a anunțat că nu mai prezintă Revelionul la TV. Val de mesaje neașteptate

Locul din casă în care trebuie să așezi bradul ca să ai prosperitate în 2023

Tradiţia chineză spune că pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare în casă este nevoie să urmezi nişte reguli. Filozifia Feng Shui spune că  bradul împodobit de Crăciun trebuie aşezat în colțul din stânga al sufrageriei dumneavoastră, potrivit substantial.ro. Specialiştii în Feng Shui sunt de părere că prin amplasarea bradului în acel loc veți reuși să activați energia chi din casa voastră. Veţi atrage armonia și dragostea în aceste Sărbători și prosperitatea anul viitor.

Citește și : Rețetă de jumări de porc crocante, aromatizate cu malț din bere. Trebuie neapărat să încerci