Dan Negru, amenințat după ce a anunțat că nu mai prezintă Revelionul la TV. Val de mesaje neașteptate

Dan Negru nu mai prezintă Revelionul la TV în acest an, așa cum i-a obișnuit pe toți românii. Anunțul i-a întristat pe cei mai mulți dintre ei, fiind deja o tradiție să participe, din fața televizoarelor de acasă, la "Revelionul lui Negru".

14 dec. 2022, 10:50
Dan Negru, amenințat după ce a anunțat că nu mai prezintă Revelionul la TV. Val de mesaje neașteptate

Dan Negru era gazda Revelionului de la TV de aproximativ 20 de ani, iar vestea că anul acesta nu mai apare în fața telespectatorilor în noaptea dintre ani nu i-a bucurat deloc pe români. Ba din contră. Mulți au avut reacții la care nimeni nu se aștepta.

În timp ce unii internauți au glumit pe seama acestui subiect, alții și-au exprimat dezamăgirea, iar alții au trecut direct la amenințări.

„Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă lași fără Revelion anul ăsta”, i-a transmis un utilizator.

Citește și Oferta de 30.000 de euro care l-a făcut pe Dan Negru să renunțe la Revelion de pe tv

„Dă-mi Revelionul înapoi”. Isterie pe internet după anunțul neașteptat făcut de prezentatorul tv

Ceilalți l-au rugat să se mai gândească la varianta de a renunța la revelionul care l-a făcut celebru.

„Încă nu m-am împăcat cu ideea că nu vei mai face Revelionul. De mică l-am făcut cu tine, îmi pare rău maxim”, ”Dă-mi Revelionul înapoi”, ”Eu cu cine naiba mai fac Revelionul? Te rog să te gândești și să îl faci înapoi cu noi”, ”Domnule Dan Negru, vă rog din sufletul meu să faceți Revelionul măcar anul ăsta. Nu distrugeți spiritul Revelionului. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, ”Bună seara, Dan Negru! Vă rugăm din tot sufletul să țineți Revelionul deoarece fără dumneavoastră nu există Revelion. Mii de persoane sunt dezamăgite, auzind ca nu veți mai face Revelionul, printre care sunt și eu. Vă rugăm foarte mult”, au mai spus internauții.

Adevăratul motiv pentru care Dan Negru nu mai prezintă Revelionul anul acesta: ”E doar o pauză, o liniște între aplauze” 

Dan Negru a explicat care sunt motivele ce l-au făcut să renunțe la a prezenta Revelionul pe tv în acest an.

„Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc. Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă. Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze. Pentru că vine un moment în care vei crede că totul s-a terminat: acela e începutul”, a spus acesta pe Facebook.

Mai multe surse spun că, deși lui Dan Negru i s-ar fi oferit 30.000 de euro să prezinte celebra serie ”Revelionul lui Negru”, acesta ar fi refuzat oferta.