Ingredientul ieftin care te scapă de frecat geamuri. Ce să pui în apa cu care speli ferestrele. Gospodinele vor fi încântate

Adevăratele gospodine știu că există multe trucuri pentru întreținerea locuinței, motiv pentru care apelează deseori la nenumăratele sfaturi găsite în mediul online. Dacă nu știai, există un ingredient banal pe care trebuie să îl pui în apa cu care speli geamurile, iar praful nu se va mai lipi de ele!

12 mart. 2024, 23:15
Ingredientul ieftin care te scapă de frecat geamuri. Ce să pui în apa cu care speli ferestrele. Gospodinele vor fi încântate

Dacă nu știai, există un ingredient ieftin pe care trebuie să îl pui în apa cu care speli geamurile, iar praful nu se va mai lipi de ele!

Citește și Trucuri în bucătărie. Orice gospodină trebuie să ştie asta

După cum bine știm, pe internet se găsesc de toate, de la îndrumări în diferite probleme ale vieții cotidiene, până la sfaturi pentru întreținerea casei tale.

Gospodinele știu că nu este deloc ușor să păstreze casa curată, mai ales dacă sunt și copii în ea. Chiar și așa, soluții se găsesc! Exemplul perfect este trucul eficient pentru a curăța geamurile fără prea mult efort.

Ferestrele tale vor rămâne imaculate și vor ține la depărtare praful.

Praful de copt, inamicul murdăriei

Chiar dacă este în mod obișnuit utilizat în bucătărie, acest produs, compus din bicarbonat de sodiu și bitartrat de potasiu, demonstrează versatilitate și în alte domenii, chiar și în întreținerea locuinței.

Este vorba despre praful de copt, folosit în aluatul prăjiturilor sau al pâinii.

Nu doar că este eficient, dar este și ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să dizolvi un pliculeț într-un litru de apă și să ștergi geamurile cu soluția obținută.

Vei observa că praful și urmele de murdărie se dizolvă cât ai clipi de pe suprafețele lucioase.

De altfel, pe lângă utilizarea pentru geamuri, praful de copt poate fi folosit și în baie pentru a elimina depunerile din vasul de toaletă, potrivit Playtech.ro.

Citește și Secretul la care apelează multe gospodine la final de februarie. Ce să faci ca murăturile din butoi să se mențină până la vară

În cazul în care ai observat depuneri în vasul de toaletă, tot ce trebuie să faci este să presari pulberea peste zona respectivă și să freci bine cu peria de toaletă, iar calcarul începe să se topească după câteva mișcări constante.