Ingredientul pe care nu trebuie să îl mai adaugi în aluatul de clătite, pentru că vor ieși lipicioase! Multe gospodine fac această greșeală

Clătitele sunt foarte ușor de preparat, pe lângă faptul că este desertul ideal în orice anotimp. Totuși, există un ingredient pe care nu ar trebui să îl pui în compoziție, deoarece vor ieși lipicioase. Vezi mai jos dacă obișnuiești să faci această greșeală.

02 feb. 2024, 23:26
Ingredientul pe care nu trebuie să îl mai adaugi în aluatul de clătite, pentru că vor ieși lipicioase! Multe gospodine fac această greșeală

Clătitele sunt desertul copilăriei și nimic nu te face să te simți mai nostalgic decât aroma pe care o aveau când le găteau bunicile sau mama ta.

Erau fine, pufoase și aveau o aromă unică. Rețeta s-a schimbat de multe ori de atunci, însă regulile au rămas aceleași!

Citește și Beneficiile pe care „pâinea săracilor” le are asupra organismului. Planta este mai bogată în principii nutritive decât fructele și legumele

Cine nu adoră clătitele? Nu există persoană care să nu fii încercat măcar o dată în viață acest desert.

Preparat într-o mulțime de forme și după o mulțime de rețete, care mai de care mai apetisante, clătitele reprezintă un desert extrem de cunoscut în diferite colțuri ale lumii.

Servite la micul dejun sau chiar pe post de gustare, americane sau proteice, clătitele fac pe oricine să zâmbească!

Subțiri, moi, ușor aerate, dulci, clătitele pot fi completate cu gemul sau dulceața preferată, chiar și cu cremă de ciocolată, posibilitățile sunt numeroase.

Clătitele, desertul ideal pentru oricine

Chiar dacă la prima vedere nu sunt deloc greu de preparat, în realitate, de fapt, poți greși foarte ușor compoziția.â

Astfel, primul pas spre reușită este făina. Secretul pe care trebuie să îl știe orice gospodină este că acest ingredient trebuie cernut bine de a-l turna în bol, potrivit SavoruriUrbane.ro.

Mai apoi, se formează un mic crater în centrul ei și acolo se încorporează restul ingredientelor, treptat, în timp ce amestecăm energic, și astfel nu vei mai avea probleme cu cocoloașele.

Citește și Ruladă cu fructe de pădure. O reţetă rapidă şi delicioasă, răsfăţ culinar pentru toată familia. Copiii sigur vor cere a doua porţie

La fel de important este să știm ce să nu adăugăm niciodată în aluatul de clătite dacă a ieșit prea gros, adică, lapte! Acest ingredient îl va face lipicios și își va pierde textura. Poți, de exemplu, să pui un pahar de apă minerală și cu siguranță vor fi mai bune!