INCONŞTIENŢĂ: Îngrijitorii unei şcoli care au INFECTAT 23 de copii continuă să meargă la serviciu

Numai în România se poate aşa ceva: îngrijitorii care au infectat cu boala lor 23 de copii continuă să meargă la serviciu. Se întâmplă la o şcoală din judeţul Arad, unde elevii au făcut toxiinfecţie alimentară. Autorităţile au stabilit că îngrijitorii sunt de vină, dar degeaba, ei sunt şi acum alături de copii.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 13:00
INCONŞTIENŢĂ: Îngrijitorii unei şcoli care au INFECTAT 23 de copii continuă să meargă la serviciu

Cei 23 de copii au stat patru zile în spital. În tot acest timp s-au făcut analize la şcoală, iar îngrijitorii au fost descoperiţi cu stafilococul auriu. Adică, sursa bolii. Acum, elevii s-au intors în şcoală, unde au dat fix peste aceiaşi îngrijitori. Şeful lor are o explicaţie halucinantă pentru că faptul că angajaţii bolnavi incă vin la lucru. Nu a primit înştiinţarea de la SDP!

„Şase din cei şapte angajaţi au stafilococ… nu am primit adresa, ca atare, oamenii s-au dus la serviciu, nu puteam să-i opresc şi nu stim care, nominal, care sunt purtapori de stafilococ auriu”, a declarat directorul centrului şcolar, Pompilia Piros.

„În urma probelor de laborator s-a depistat stafilococ auriu la 6 din 7 probe, la personalul angajat de la centrul şcolar”, a precizat Gabriela Ţârle, director DSP.

Culmea, angajaţii depistaţi cu stafilococ nu cred că analizele făcute de DSP sunt corecte. Şi vor să le repete la un laborator privat.