Îngrozitor: Un copil de 4 ani din India a fost decapitat pentru un ritual de magie neagră

Un bărbat din India a fost răpit de la grădiniţă un băieţel de 4 ani  pentru a-l decapita conform unui ritiual de magie neagră şi a-i folosi apoi sângele pentru a stropi casa şi a invoca bunăvoinţa unei divinităţi.

RomaniaTV.net
03 oct. 2015, 15:02
Îngrozitor: Un copil de 4 ani din India a fost decapitat pentru un ritual de magie neagră

Tirumala Rao l-ar fi răpit pe copilul de cinci, L.Manusagar,  ani dintr-o grădiniță, după care l-a dus acasă, unde l-a decapitat. Crima a fost descoperită chiar de către mama micuţului care venise să îl ia de la grădiniţă şi nu l-a mai găsit, scrie The New Indian Express.

Oribilul ritual de magie neagră a avut loc în localitatea Prakasam, din sudul ţării. Un coleg de-al băiatului i-a povestit mamei sale că un bărbat venise la grădiniţă să îl ia pe copil. Mama acestuia s-a dus acasă la bărbat şi a găsit trupul fiului ei decapitat, dar bărbatul care făcuse crima era de negăsit.

Citeşte şi O mamă este DEVASTATĂ de durere. Bebeluşul ei a fost folosit pentru MAGIE NEAGRĂ

Până la urmă, vecinii femeii şi ceilalţi localnici s-au mobilizat şi i-au dat de urmă. L-au legat de un stâlp şi i-au dat foc. Bărbatul a țipat atunci că îl poate readuce pe copil la viață. Nemernicul a fost salvat însă de poliţişti, care l-au arestat şi l-au dus la spital în stare critică.