Injecţiile cu colagen. Cum te ajută şi de ce anume să te fereşti

Acestea au fost folosite de decade pentru a trata imperfectiuni minore a pielii fetei, in special pentru a reduce diferitele tipuri de riduri dar si urmele de acneee. Colagenul este util si pentru a da un aspect mai plin buzelor si obrajilor insa poate fi folosit si in alte regiuni ale corpului: pieptul, spatele si gatul, insa injectiile faciale cu colagen sunt cel mai des intalnite. In multe cazuri, tratamentul cu colagen este combinat cu alte proceduri cum ar fi cele de face lift sau de refacere a suprafetei pielii cu ajutorul laserului.

21 oct. 2014, 06:38
Injecţiile cu colagen. Cum te ajută şi de ce anume să te fereşti

Desi injectiile cu colagen sunt sigure, rapide si usor de administrat, este foarte important sa apelezi intai la un chirurg cosmetician calificat cu care poti discuta toate variantele de tratament.

CITESTE SI: Ce conţin, de fapt, cremele antirid. Lucruri pe care trebuie să le ştii

Ce este colagenul?

Colagenul este este o proteina naturala ce se gaseste in oase, cartilaje si tendoane; exista nu mai putin de 27 de tipuri diferite de colagen produs in mod natural de organism. Anumite tipuri de colagen ce se gasesc in tesutul pielii sunt esentiale pentru rezistenta si elasticitatea epidermei. Pe masura ce trece timpul si organismul avanseaza in varsta, acest colagen cedeaza iar pielea incepe sa isi piarda si ea supletea, ridandu-se. In incercarea de a lupta cu aceste semne de imbatranire, multi oameni cauta o solutie in injectiile cu colagen pentru a inlocui ceea ce au pierdut.

Citeste mai mult pe lyla.ro