INML: Oasele găsite în liziera pădurii de lângă Caracal aparţin altei fete decât cea din butoiul lui Gheorghe Dincă

Publicat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 14:09 // Actualizat: Miercuri, 18 Septembrie 2019 16:37 // Sursa: romaniatv.net

Oasele şi fragmentele dentare găsite în liziera pădurii de lângă Caracal şi expertizate de legişti provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani, alta decât cea descoperită la data de 26 iulie în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. Informaţia apare într-un comunicat al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", dat publicităţii miercuri. 

Fragmentele osoase găsite de anchetatori în liziera păduri de lângă Caracal nu îi aparţin Alexandrei Măceşanu. 

"La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.
Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.
Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.
De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 - 28.08.2019.
Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală", precizează INML într-un conunicat de presă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H