Înmormântarea lui Petrică Cercel a avut loc seara. Motivul pentru care familia a decis să-l îngroape după lăsarea întunericului. VIDEO

Momente extrem de grele pentru familia, prietenii şi colegii de breaslă ai regretatului Petrică Cercel. Manelistul a fost condus pe ultimul drum. UPDATE: Înmormântarea trebuia să aibă loc la orele 14.00, dar a fost amânată pentru orele 16.00, apoi pentru orele 17.00, iar într-un final familia a decis ca artistul să fie înhumat la 19.00.

19 sept. 2021, 19:15
Înmormântarea lui Petrică Cercel a avut loc seara. Motivul pentru care familia a decis să-l îngroape după lăsarea întunericului. VIDEO

Înmormântarea lui Petrică Cercel. Familia a decis ca funeraliile să aibă loc la lăsarea serii pentru a evita aglomeraţia. În timp ce sicriul era dus de la capelă spre locul de veci, familia i-a strigat numele.

Înmormântarea lui Petrică Cercel. Familia, îmbrăcată în alb

Familia le-a solicitat tuturor celor care vor veni să-l conducă pe ultimul drum pe Petrică Cercel să fie îmbrăcați în alb, asta deoarece vor să-l păstreze mereu viu în sufletele lor pe regretatul cântăreț, dar și pentru că acum a devenit un înger.

Rugămintea lui Ionut Cercel si a familiei Cercel ! Cei care vor sa vina la priveghiul lui Petrica sa vina in ținuta alba obligatoriu !!! Tatăl lui este un înger și nu vrea ca toți ce vor participa la priveghi sa vină în ținută neagră !! El a menționat ca tatăl lui este un înger și își dorește ca toți cei care vor veni , sa vină în ținută obligatorie de culoare albă! Vă rog pe toți sa da-ti un SHARE !!!”, a scris pe Facebook, Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor.

Cu toate acestea, Florin Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, a venit îmbrăcat în cămașă neagră, de doliu.

Citeste si Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid

Înmormântare cu grătare și carne la proțap

Rudele lui Petrica Cercel au pregătit grătare în curtea capelei cimitirului, carne la proțap, preparate care de care mai sofisticate pentru cei prezenți la slujba de înmormântare.

Soția artistului a pregătit o coroană uriașă din flori albe. Coroana reprezintă o jumătate de inimă, iar în interiorul acesteia se află un mesaj extrem de emoționant.

Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, a scris Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul regretatului cântăreț.

@donbebe12 @ionutcercelmusic ♬ sunet original – Tzancă Uraganu

Citeste si Cine a fost Petrică Cercel, manelistul care a murit de Covid. Cum au reacţionat Sorinel Puştiu, Tzancă Uraganu şi Costel Biju

Reamintim că Petrică Cercel s-a infectat cu coronavirus, însă a refuzat să meargă la spital înprimă fază. Artistul a ales să se trateze acasă, însă boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte.