Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată. Familia nu crede că artista s-a sinucis

Înmormântarea Mălinei Olinescu, prevăzută pentru ziua de joi, a fost amânată pentru vineri, întrucât familia crede că artista nu s-a sinucis şi doreşte să obţină de la Patriarhie dreptul de a o înmormânta creştineşte.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 17:17
Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată. Familia nu crede că artista s-a sinucis

„În urma unor dezvăluiri clare – există materiale – care nu pot fi analizate în această noapte, ci necesită timp, înmormântarea a fost amânată pentru ziua de vineri. Vrem să obţinem de la Patriarhie dreptul de a o înmormânta creştineşte”, a spus Petre Geambaşu, potrivit Mediafax.

El a precizat că noile date care au apărut în acest caz au fost transmise Poliţiei.

Între timp, cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mălina Olinescu pot să-şi ia rămas bun de la aceasta la capela cimitirului Sfânta Vineri din Bucureşti, unde trupul neînsufleţit al artistei a fost depus miercuri după-amiază. Accesul presei nu va fi restricţionat la funeralii, însă familia Mălinei Olinescu doreşte ca ziariştii să se manifeste decent şi să respecte memoria artistei.

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, în noaptea de duminică spre luni. Membrii echipajului SMURD au făcut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fără a avea succes.

Moartea cântăreţei Mălina Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii interne, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

Cântăreţul Călin Geambaşu a declarat că artista spunea că se va sinucide încă „de acum trei-patru ani”, iar între timp cântăreaţa a făcut investigaţii de specialitate la Spitalul Elias din Capitală. „De acum trei-patru ani spunea că o să facă lucrul ăsta, din cauza faptului că era un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea în care trăim. Cu noi, prietenii, vorbea despre neîmplinirea ei pe plan sentimental, după ce a divorţat, dar şi înainte de a divorţa. Îşi dorea un copil. Avea o nelinişte permanentă, pe care nu ne-o puteam explica”, spune Călin Geambaşu.

El a precizat însă că în ultima perioadă Mălina Olinescu îşi făcea planuri de căsătorie. „Acum două zile era veselă, fericită, era cu Sebi. Ce s-a întâmplat a venit ca un şoc incredibil pentru noi”, a mai spus Călin Geambaşu.