Mălina Olinescu, condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni

Cântăreaţa Mălina Olinescu a fost condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni. Apropiaţii artistei au încercat să amâne înmormântarea pentru a obţine acordul patriarhiei pentru o slujbă religioasă normală.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 08:10
Mălina Olinescu, condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni

UPDATE: Cei care au venit la biserică aprind o lumânare, aduc o floare şi se roagă pentru sufletul artisei. Sebi, iubitul Mălinei, este şi el prezent la înmormânare.

Artista Mălina Olinescu este condusă pe ultimul drum. Mama artistei a reuşit să obţină o derogare de la Patriarhie pentru a permite unui preot să oficieze o slujbă pentru Mălina Olinescu. Este o slujbă mai scurtă pentru că în acest caz, canoanele spun că cei care îţi iau viaţa nu au dreptul decât să primească nişte rugăciuni.

În cazul Mălinei Olinescu, biserica a acceptat o slujbă scurtă oficiată de un preot în exteriorul capelei cimitirului „Sfânta Vineri” din Bucureşti.

Din primele cercetări ale organismelor abilitate privind circumstanţele morţii Mălinei Olinescu rezultă că cea mai probabilă cauză a decesului artistei a fost sinuciderea. În plus, din relatările celor apropiaţi reiese că artista Mălina Olinescu ar fi afirmat public de mai multe ori că intenţionează să se sinucidă, ceea ce denotă o atitudine necreştină„, se arăta într-un comunicat al Patriarhiei.

Deşi Patriarhia pare fermă în decizia luată, apropiaţii Mălinei exclud varianta sinuciderii. Călin Geambaşu, prieten apropiat al Mălinei, a spus că totul a fost doar un accident nefericit. VEZI CE SPUN APROPIAŢII ŞI RUDELE Mălinei Olinescu.

Mălina Olinescu a murit în noaptea de duminică spre luni. A căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, în Bucureşti.