Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. Care este starea artistei: „M-au dus la spital”

Inna a căzut de pe scenă în timp ce susţinea un concert, la Istanbul. Publicul s-a speriat foarte tare când, deodată, a văzut-o pe artistă la pământ. A luat o pauză, după care a continuat show-ul jumătate de oră, apoi a fost dusă la spital.

21 mart. 2022, 16:44
Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. Care este starea artistei: „M-au dus la spital”
Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert

Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert, la Istanbul. După accident, artista a încercat să ducă la capăt show-ul, însă, după 25 de minute s-a oprit din cântat din cauza durerilor insuportabile. Cântăreaţa s-a rănit la ambele picioare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Inna a căzut de pe scenă în timpul unui concert

Medicii i-au spus că nu a suferit fracturi, însă are nevoie de odihnă. Cu toate astea, Inna a spus că va continua turneul din Turcia.

M-am speriat foarte tare, mi-am dat seama cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea. După 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite“, a spus Inna.

@antonia_popescu5 #inna #innaromania #turcia #concert #inna#instambul #turcia🇹🇷 #inna #innaromania #accidentalmusic #accident ♬ sunet original – Antonia_popescu

Citeşte şi: Inna, apariție incendiară pe internet! Pozele au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi: „Prin asta arăți talentul muzical?!”

Cât cere Inna pe un concert, în plină pandemie

Artista de la malul mării a devenit cunoscută la nivel internațional, iar acest lucru se reflectă și în veniturile substanțiale pe care le are. Acum, Inna ar cere 15.000 de euro pentru un concert, dar ar avea și câteva pretenții menite să facă deplasarea cât mai comodă, atât pentru ea, cât și pentru staff-ul ei.

Anul 2021 a fost unul foarte bun pentru Inna, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Succesul nu a venit doar în muzică, ci şi în alte proiecte, pe care cântăreaţa le-a derulat în acest an.

2021 a fost un an excelent și sunt super recunoscătoare! A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”.

În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de „Dance Queen’s House”, o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album.

Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată.

Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă”, a declarat Inna.