Inna, apariție incendiară pe internet! Pozele au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi: „Prin asta arăți talentul muzical?!”

Inna i-a lăsat mască pe urmăritorii săi de pe Instagram, după ce a postat o nouă fotografie în care se afla într-o ipostază sexy.

30 dec. 2021, 09:04
Inna, apariție incendiară pe internet! Pozele au creat o adevărată isterie printre urmăritorii săi: „Prin asta arăți talentul muzical?!”

Inna are un corp de invidiat și nu se sfiește să pozeze incendiar ori de câte ori are ocazia, în cele mai îndrăznețe ținute. De această dată, artista a ales pantaloni și tricou alb, însă tricoul ridicat suficient de mult cât să-i iasă în evidență bustul generos.

Nu toată lumea s-a obișnuit încă cu astfel de apariții ale artistei, astfel că mulți au trimis comentarii răutăcioase, spunând că pozele sunt mai mult decât indecente.

”Dacă nu se vedeau sânii nu era hohoho”, ”Atât știți prin asta să vă arătați talentul muzical??? (…)”, ”Dă bluza jos, o să ai mai mulți admiratori. ”(…) Atenție, Inna! Se văd sânii!”, ”(…) Ești superartistă și arăți super! Bravo!”, ”(…) Ți-a rămas tricoul mic…”, au scris câțiva dintre urmăritorii vedetei pe Facebook și pe Instagram.

Pe lângă muzică, care îi ocupă cam tot timpul, Inna nu neglijează nici sportul fiindcă își dorește să se mențină în formă. Încă de când era mică, în Mangalia, practica mult sport.

Cum îşi petrec Inna şi Deliric Revelionul. Artista a dat totul din casă

Inna a mărturisit că, în ciuda pandemiei de Covid, a avut parte de un 2021 excelent şi e foarte recunoscătoare pentru lucrurile care i s-au întâmplat.

„A fost un an cu multe piese lansate, cu colaborări cu artiști mari, pe care îi apreciez, cum ar fi Alok, DJ-ul numărul 5 în lume, Sofi Tukker și cea mai recentă colaborare cu Sean Paul pentru ”Up”. În plus, am avut concerte, am făcut cel de-al doilea sezon de „Dance Queen’s House”, o sesiune muzicală de 16 zile cu multă distracție, surprize, cu 8 episoade pe canalul meu de YouTube, în urmă căreia voi lansa un nou album. Am făcut parte din cel de-al doilea sezon de Masked Singer, în calitate de detectiv, am lansat propria mea colecție cu About You, am avut multe proiecte frumoase de care sunt încântată. Un an bun în care am avut și am în continuare oameni dragi, familie, prieteni, echipă”, a declarat Inna pentru Click.

Întrebată ce îşi doreşte de la 2022, Inna a spus că: „Clar, multe piese pe care să le lansez, concerte, călătorii și mai multe colaborări. Un an activ, așa cum îmi place și cum am avut în ultimul timp”.

Dacă de Crăciun, Inna a stat împreună cu familia și cu iubitul ei, Deliric, de Revelion, artista o va ţine numai în concerte. Va avea unul la Craiova, iar apoi are mai multe în Turcia.

Citește și Ce spune Inna despre planurile cu Deliric: „Eu şi iubitul meu suntem spontani”


loading...
Partenerii noștri