Inna a primit Discul de aur pentru albumul „Hot”

Inna a primit recent Discul de aur pentru vânzarea a 10.000 de unităţi din albumul "Hot" în România. Distincţia i-a fost oferită de Cătălin Muraru de la casa de discuri Roton.

RomaniaTV.net
13 nov. 2011, 08:18
Inna a primit Discul de aur pentru albumul „Hot”

În următoarea perioadă, Inna va susţine concerte în Franţa, Rusia şi Marea Britanie, cel mai mare eveniment fiind Starfloor, care va avea loc la Paris, pe 26 noiembrie. Pe scena Starfloor, vor urca artişti precum Taio Cruz, Flo-Rida şi Nicole Scherzinger.

Totodată, pe 25 noiembrie, fanii se vor putea bucura de noul single Inna, moment care va fi marcat printr-o lansare surpriză, un proiect amplu la care artista lucrează de câteva luni.

Inna, un adevărat fenomen ce a schimbat ritmurile pieţei muzicale internaţionale, a cucerit deja cluburile din toată lumea, câştigând simpatia fanilor din Europa până în Orientul Mijlociu şi Atlantic. Către sfârşitul anului 2007, cântăreaţa s-a întâlnit cu cei trei producători de la Play&Win, fapt ce a avut ca rezultat lansarea primului său single, „Hot”.

În doar câteva luni, Inna a obţinut un succes fără precedent. „Hot” a cucerit cele mai înalte poziţii din topurile din toată lumea, la scurt timp după lansare. Astfel, povestea a continuat – toate single-urile lansate, „Love”, „Deja-Vu”, „Amazing”, „Sun is Up” au devenit hituri, iar Inna a fost răsplătită cu cele mai prestigioase premii internaţionale.