Inna, dezbracată pe o plajă în Ibiza. Sânii cântăreţei i-au înfierbântat pe fani FOTO

Ca mai toti romanii, Inna a plecat in vacanta la mare. Spre deosebire insa de majoritatea compatriotilor ei, faimoasa cantareata nu a optat petru Romania, Bulgaria sau Grecia, ci pentru insorita si exclusivista Ibiza.

23 iun. 2015, 11:58

Dupa o primavara plina de filmari, de inregistrari si de concerte, Inna si-a luat un binemeritat concediu, in Ibiza, pentru cateva zile de relazare si de distractie, scrie cancan.ro. Dovadă sta ultima fotografie postata de frumoasa cântăreaţă pe Facebook, imagine in care bruneta apare in toata splendoarea ei, intr-un sutien minuscul.

Citeşte şi O plajă din România, în TOPUL celor mai frumoase din lume

Dupa cum era de asteptat, fanii au reactionat prompt, facandu-i declaratii de dragoste in mai toate limbile posibile si imposibile. „Ce sani sexy ai”, „Esti foarte frumoasa”, „Te iubesc, dragostea mea”, „Suntem meniti sa fim impreuna”, „Esti sufletul meu, te iubesc” – sunt cateva dintre comentariile admiratorilor Innei.

A lesinat din cauza unei cazaturi

In timp ce filma un nou videoclip, Inna a trecut prin momente foarte grele. Un candelabru s-a desprins din decor si i-a cazut in cap cantaretei. Bruneta a lesinat si s-a ales cu un cucui serios. Lovitura a fost destul de serioasa, astfel ca artista s-a speriat foarte tare si a lesinat.