Inna, dezvăluiri despre viitorul cu Deliric: „Mereu mi-am dorit copii”. Ce nu ar face niciodată cu un bărbat

Inna a vorbit într-un interviu pentru CanCan despre adolescența sa, parcursul profesional, dar și despre următorul pas în relația cu Deliric.

23 sept. 2021, 15:34
Inna, dezvăluiri despre viitorul cu Deliric: „Mereu mi-am dorit copii”. Ce nu ar face niciodată cu un bărbat

Inna a vorbit într-un interviu pentru Cancan despre viața sa personală, primul loc de muncă atunci când era adolescentă, dar și despre relația cu Deliric.

Vedeta a povestit că înainte să ajungă o artistă celebră pe scenele naționale și din străinătate, a fost vânzătoare la tarabele de pe litoral. Inna a dezvăluit că nu îi este rușine de trecutul ei modest, ba din contră consideră benefic ca orice adolescent să aibă un loc de muncă pe timpul verii.

„A fost un job de vară, așa cum au mulți adolescenți pe perioada vacanței”, a declarat Inna, pentru CanCan.ro.

Inna a mai declarat că primul ei proiect muzical nu a avut prea mult succes, însă până la urmă și-a găsit stilul personal care a propulsat-o în atenția publicului.

„Primul meu proiect muzical a fost unul pop-rock, care nu a funcționat așa cum m-am așteptat. Ulterior, am lansat piesa «Hot». Unul dintre cele mai mari concerte pe care le-am susținut a fost în Olanda la Queen’s Day, în fața a sute de mii de oameni. A fost copleșitor!” a adăugat artista.

În privința vieții personale Inna a fost mereu o fire discretă, însă ea se află de ceva vreme într-o relație cu un alt artist mediatizat, Deliric. Artista a dezvăluit că nu vrea să se căsătorească, dar își dorește foarte mult copii.

„Nu m-am visat niciodată mireasă. Îmi doresc copii, mereu mi-am dorit copii”, a declarat Inna.

Inna și Deliric, cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cei doi îndrăgostiți surprinși într-o ipostază spectaculoasă pe Calea Victoriei

Inna și Deliric

, cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cei doi artiști au fost văzuți duminică după-amiază plimbându-se pe Calea Victoriei.

Deliric și iubita lui au ales să își petreacă ziua la o ieșire cu skatebord-ul. În ținute lejere, cuplul îndrăgostit s-a integrat ușor în peisaj.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, Inna a mărturisit că anul 2020 i-a adus iubirea, iar povestea de iubire cu Deliric a început bazându-se doar pe ”feeling”.

”Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, a mărturisit artista, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită, Inna a mărturisit că nu este o femeie greu de impresionat: ”Știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția.”, a adăugat ea.

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara acestui an, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți’, a spus INNA pentru Elle.

Cei doi s-au bucurat, de curând, de o vacanță în Dubai, iar imaginile făcute publice i-au impresionat total pe fani.

Inna a făcut primele declaraţii despre sarcină. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric şi vrea să întemeieze o familie cu el. Chiar dacă are foarte multe proiecte, nu îşi neglijează viaţa personală, declarând că vrea să devină mamă.

„Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor. Am învățat să mă bucur și mai mult de fiecare clipă, să călătoresc de fiecare dată când am ocazia, să mă bucur de momente speciale alături de oamenii dragi. Am înțeles încă o dată cât sunt de recunoscătoare că pot face ce îmi place – să fiu artist, să fiu pe scenă.„, a spus Inna, pentru Ciao.ro.


loading...
Partenerii noștri