Inna și Deliric, cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cei doi îndrăgostiți surprinși într-o ipostază spectaculoasă pe Calea Victoriei – VIDEO

Inna și Deliric sunt unul dintr cuplurile cele mai apreciate în showbizul românesc. Deși sunt destul de zgârciți cu aparițiile în public, se pare că acum au fost surprinși într-o ipostază unică.

05 sept. 2021, 16:18

Inna și Deliric, cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cei doi artiști au fost văzuți duminică după-amiază plimbându-se pe Calea Victoriei.

Inna și Deliric, cum nu i-ai mai văzut niciodată. Cei doi îndrăgostiți surprinși într-o ipostază spectaculoasă pe Calea Victoriei – VIDEO

Deliric și iubita lui au ales să își petreacă ziua la o ieșire cu skatebord-ul. În ținute lejere, cuplul îndrăgostit s-a integrat ușor în peisaj.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, Inna a mărturisit că anul 2020 i-a adus iubirea, iar povestea de iubire cu Deliric a început bazându-se doar pe ”feeling”.

”Da, mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, a mărturisit artista, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită, Inna a mărturisit că nu este o femeie greu de impresionat: ”Știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția.”, a adăugat ea.

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara acestui an, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește.

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți’, a spus INNA pentru Elle.

Cei doi s-au bucurat, de curând, de o vacanță în Dubai, iar imaginile făcute publice i-au impresionat total pe fani.

Inna a făcut primele declaraţii despre sarcină. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric şi vrea să întemeieze o familie cu el. Chiar dacă are foarte multe proiecte, nu îşi neglijează viaţa personală, declarând că vrea să devină mamă.

Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor. Am învățat să mă bucur și mai mult de fiecare clipă, să călătoresc de fiecare dată când am ocazia, să mă bucur de momente speciale alături de oamenii dragi. Am înțeles încă o dată cât sunt de recunoscătoare că pot face ce îmi place – să fiu artist, să fiu pe scenă.„, a spus Inna, pentru Ciao.ro.

Citește și: Dragoste pe vremea pandemiei. Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de iubire: ”Mă face fericită”