INNA, în stare de ŞOC. „M-a scos din maşina în flăcări când nu puteam să mă mai mişc”

Inna este în stare de şoc, după ce a fost la un pas de a pierde un prieten şi colaborator apropiat.

RomaniaTV.net
14 iun. 2014, 14:21
INNA, în stare de ŞOC. „M-a scos din maşina în flăcări când nu puteam să mă mai mişc”

Fotograful Innei, Edward Aninaru, a văzut moartea cu ochii. În noaptea de vineri spre duminică, Edward se îndrepta spre Constanţa cu maşina, dar a fost implicat într-un accident rutier. În urma impactului, automobilul său a luat foc instantaneu şi doar intervenţia unui martor cu prezenţă de spirit a făcut ca astăzi să nu se vorbească despre el la trecut.

Edward Aninaru a postat pe Facebook la câteva ore după accident chiar din ambulanţa care îl aducea la spital, la Bucureşti, deci probabil avea o stare destul de bună.

„Imi cer scuze, dar ma vad nevoit sa anulez toate angajamentele si planurile facute, din cauza unui accident rutier produs azi-noapte in drum spre Constanta. Momentan sunt in drum spre Bucuresti, intr-o ambulanta. Revin cu vesti. Neaparat insa vreau sa-i multumesc omului potrivit la locul potrivit, care m-a scos din masina in flăcări cand nu puteam sa ma mai misc. Sorin Iordache se numeste si ii sunt recunoscator toata viata. Multumiri personalului Spitalului de urgenta Constanta, medicului Alena Mitel si tuturor care au fost in jurul meu.
Pe prietenii mei care au zburat in miez de noapte spre mine si au facut in asa fel incat sa nu imi lipsească nimic ii iubesc si le multumesc! Va multumesc pentru sustinere si incurajari”, a scris Edward Aninaru pe reţeaua de socializare.