Inna, mai bogată decât Ilie Năstase. Câţi bani a strâns celebra artistă

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu un succes răsunător. Vedeta a reuşit să cucerească nu doar publicul din România, ci şi cel internaţional, fapt pentru care cere pentru mai puţin de o oră zeci de mii de euro.

RomaniaTV.net
26 ian. 2020, 20:58
Inna, mai bogată decât Ilie Năstase. Câţi bani a strâns celebra artistă

Potrivit unui top realizat de site-ul CelebrityNetWorth, al celor mai înstărite vedete din lume, Inna este mai bogată decât Ilie Năstase.

La doar 33 de ani, artista a reușit să strângă nu mai puțin de 20 de milioane de dolari, pe când Ilie Năstase are doar 15 milioane de euro. În fruntea listei se află Ion Țiriac, cu două miliarde dolari.

Inna cere pentru un program de 40 de minute între 15.000-20.000 de euro, însă s-a ajuns și la 35.000 de euro.

Mai mult de atât, Inna cere camere de 5 stele, pentru ea și pentru cei din echipă, aproximativ 16 persoane, dar și asigurarea mesei. Dacă concertul se află destul de departe de București, vedeta solicită bilete de avion care să-i asigure transportul până în orașul în care va cânta.

Inna poartă 33,5 la picior

Puțini însă sunt cei care știu că artista se confruntă cu o ”mică” problemă. Inna poartă 33,5 la picior, iar majoritatea încălțămintei sale este făcută pe comandă.

”Are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5!

Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, a mărturisit Roxana Voloșeniuc pentru Libertatea.