Inna s-a pozat goală şi a scăpat imaginile pe internet. Bărbaţii au înnebunit FOTO

Inna a renunţat la inhibiţii şi s-a fotografiat goală, într-o ipostază de milioane. Vedeta a făcut furori pe Internet, iar bărbaţii nu şi-au mai putut lua ochii de la formele artistei.

28 feb. 2020, 12:29
Inna s-a pozat goală şi a scăpat imaginile pe internet. Bărbaţii au înnebunit FOTO

Inna are parte de un succes imens pe plan internaţional şi are mii de fani. Pe lângă acest aspect, se poate lăuda cu o siluetă perfectă, ce stârneşte multă invidie în rândul tinerelor.

De curând, vedeta le-a oferit masculilor ce o urmăresc pe reţelele sociale o privelişte de zile mari. Aceştia au avut posibilitatea să-i admire în voie formele, dovadă fiind că mulţi dintre ei nu şi-au mai putut lua ochii de la bustul său generos. În imagine, Inna îşi acoperă sânii doar cu ajutorul mâinilor, fiind complet dezbrăcată, lucru ce le-a stârnit imaginaţia bărbaţilor.

Inna, mai bogată decât Ilie Năstase. Câţi bani a strâns celebra artistă

Inna a ajuns una dintre cele mai bine cotate artiste de la noi, iar suma cerută de cântăreaţă pentru a susţine un concert este pe măsură. Astfel, Inna cere, pentru un concert ce durează aproximativ 40 de minute, suma de 15.000-20.000 de euro, dar au existat situații în care suma a ajuns chiar și la 35.000 de euro.