Inna și-a cumpărat apartament de lux în Mamaia: „Primul foto shooting de pe terasă. Mă laud și cu vecini faimoși”

Inna și-a cumpărat apartament de lux în Mamaia. Locuința se află într-o clădire cu 15 etaje, un proiect imobiliar exclusivist cu priveliște spre Marea Neagră și lacul Siutghiol. Dezvoltatorii proiectului îl descriu drept „locația ideală pentru cei care apreciază luxul, libertatea și distracția estivală”. 

13 mart. 2024, 15:50
Inna și-a cumpărat apartament de lux în Mamaia: „Primul foto shooting de pe terasă. Mă laud și cu vecini faimoși”

Inna și-a cumpărat apartament de lux în Mamaia. La parterul proiectului, locatarii vor beneficia de o sală modernă de fitness și de un restaurant. În bloc vor fi amenajate și un centru SPA cu saună, piscină semiolimpică și salină, unde clienții pot desfășura diverse activități de refacere terapeutică sau relaxare.

Citește și: Sanda Ladoși nu consideră că Inna are talent muzical! ”A fost pusă să cânte live și nu a putut”. Ce a mărturisit despre Delia și Theo Rose. ”Nu am nimic cu nimeni”

Inna și-a cumpărat apartament de lux în Mamaia

Cântăreața se laudă cu vecini celebri, printre care se numără Simona Halep, Antonia și Alex Velea, Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania), precum și vloggerul Selly. Inna a postat recent primele fotografii din noua locuință.

Primul foto shooting de pe terasa apartamentului meu din Mamaia arată așa. Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși, așa că facem și o sesiune de autografe”, a scris Inna pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii din clădirea aflată în construcție.

Cu doar câteva zile în urmă, Antonia dezvăluia că și-a îndeplinit un vis achiziționând un apartament în aceeași clădire. „Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament (n.red.: în Mamaia). Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a spus Antonia pe Instagram.

Inna, secretul siluetei sale la 37 de ani

Artista e foarte atentă la felul în care arată. Face antrenamente fizice în mod constant și e foarte atentă la alimentație, are un meniu special. Nu mai mănâncă carne sau alte produse de origine animală, ci preferă o alimentație vegană.

Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită.

Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.