Inna a luat una dintre cele mai grele decizii din lume! Schimbarea radicală pe care o va face în viața ei

Inna este una dintre cele mai faimoase artiste de la noi din țară, care a reușit să rupă topurile chiar și peste hotare. Aceasta a vorbit recent despre una dintre deciziile luate de ea, în ceea ce privește alimentația. Iată despre ce este vorba.

15 ian. 2024, 16:21
Inna a luat una dintre cele mai grele decizii din lume! Schimbarea radicală pe care o va face în viața ei
Inna a luat unda dintre cele mai grele decizii din lume! Schimbarea radicală pe care o va face în viața ei

La începutul noului an, Inna a făcut senzație pe internet cu câteva poze în care apare în costum de baie, surprinse în timpul vacanței ei în Egipt. Artista și-a expus abdomenul plat și picioarele tonifiate, fiind total lipsită de inhibiții sau machiaj.

Secretul siluetei ei de invidiat nu se rezumă doar la antrenamentele susținute în sala de fitness, ci și la dieta vegană pe care o adoptă de ceva vreme. Inna s-a remarcat în cariera sa nu doar prin talentul muzical, ci și prin frumusețea sa fizică. La vârsta de 37 de ani, este evident că se află într-o formă excelentă, iar acest lucru se datorează atenției deosebite acordate imaginii și stilului de viață sănătos. Ea practică regulat antrenamente în sala de fitness, se bucură de masaje anticelulitice, respectă un program de odihnă și evită produsele de origine animală.

Citește și: Serialul care face furori pe Netflix. De ce este atât de apreciat de public

Cu toate acestea, Inna consideră că echilibrul în viață vine și din timpul petrecut alături de cei dragi. În timpul recentei sale vacanțe în Egipt, artista a împărtășit cu fanii mai multe imagini în costum de baie, atrăgând reacții puternice. Ea a ales un costum format din două piese, expunându-și trupul tonifiat, și a completat look-ul cu o șapcă de baseball, câteva lanțuri subțiri, un ceas și un inel supradimensionat.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

O imagine impecabilă presupune și sacrificii pe măsură, de aceea Inna merge regulat în sala de forță și este atentă la alimentație. Fiind vegană, a renunțat complet la produsele de origine animală, dar nu a făcut o obsesie din greutatea ei și număratul caloriilor.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, a mai spus Inna pentru VIVA!.

Citește și: Ce temperatură să ai în dormitor pentru un somn odihnitor