Inna şi-a şocat fanii: „Sunt mai însărcinată ca Antonia”

Inna a făcut luni o declaraţie care i-a lăsat mască pe fani. Cântăreaţă a spus că este însărcinată.

27 oct. 2014, 15:18

Inna și Antonia, însoțite de Carla’s Dreams și Dara, au fost invitate luni la Kiss FM, la matinalul prezentat de Sergiu și Andrei. Invitații au cântat în premieră noua piesă Rachete și Fata din rândul trei, au glumit și le-au dezvăluit fanilor detalii despre colaborarea lor. 

„Dara este o artistă foarte talentată și compune. Ne-a prezentat piesa aceasta, care mi s-a părut genială” a povestit Inna.

Inna s-a fotografiat GOALĂ. Vezi poza cu care şi-a pus fanii pe jar

„Vrem să mai venim și mâine, dar nu știu dacă ne mai primiți, că v-am mai aruncat câte-un fals, două, dar, când e live, merge” a glumit Inna, după ce invitații au cântat în studioul Kiss FM.

Inna le-a făcut fanilor și o demonstrație de accent moldovenesc, ceea ce l-a făcut pe Andrei s-o întrebe câtă țuică sau vodcă poate bea. „Nu prea beau, dar, cred că, dacă beau, aș putea să beau ca pi apă” a răspuns ea.

Inna a fost invitată la o emisiune radio unde a declarat, în glumă, că este însărcinată. „Sunt atât de însărcinată, încât nici nu vă dați seama. Eu chiar sunt mai însărcinată decât Antonia, dar nu se vede la mine” a râs Inna. Întrebată dacă ar vrea să fie nașa copilului Antoniei. „Cu siguranță că aș vrea, dar n-am primit propunerea, deși i-am tot atins burta” a declarat ea la Kiss FM.